Nordicals formidler domicilejendom i Næstved på sjældent udbudt placering

Domicilejendom på Axeltorv skifter hænder i off-market transaktion.

Nordicals formidler domicilejendom i Næstved på sjældent udbudt placering

Af Nordicals

D. 13.01.23

Nordicals har formidlet salget af en 1800 kvadratmeter stor ejendom på Axeltorv i Næstved i en off-market transaktion.

Jesper Jensen, associeret partner hos Nordicals Sjælland, og erhvervsmægler på handlen, fortæller, at det er en sjældenhed, at ejendomme på Axeltorv i Næstved udbydes.

”Det er yderst sjældent at ejendommene på byens torv – Axeltorv skifter hænder. Seneste ejendom, der er handlet på torvet, var i 2008, hvor vi ligeledes havde æren af at formidle handlen. Derfor er vi selvfølgelig også glade for, at vi kunne bistå med formidlingen af denne handel.”

Ejendommen bruges som domicilejendom for Nordea, der er ankerlejer af kælder, stue og første sal, mens en tandlæge samt tøjbutik desuden er lejer i bygningen.

Ejendommen blev handlet off-market, og Jesper Jensen fortæller, at det er en salgsproces, der benyttes i stadigt flere tilfælde.

”Vi har gennem de seneste år haft et godt og tæt samarbejde med sælger, hvor vi sammen har foretaget en række transaktioner, primært via en åben struktureret proces. Axeltorv er dog handlet off-market, da parterne kunne nå til enighed uden at ejendommen nåede på markedet. Det er en salgsproces vi i stigende grad har oplevet de seneste år, og derfor er det selvfølgelig afgørende, at vi som erhvervsmægler er helt tæt på markedet.”

Til top