Nordicals formidler salg af boligportefølje i København til trecifret millionbeløb

  

Nordicals formidler salg af boligportefølje i København til trecifret millionbeløb

Sag | 20.02.2024

Nordicals har netop formidlet en portefølje med syv klassiske boligudlejningsejendomme. Handlen bekræfter fortsat attraktivt investeringspotentiale i rødstensejendomme.

Det er fortsat attraktivt at investere i klassiske rødstensejendomme.

Det viser en ny transaktion, hvor en boligudlejningsportefølje bestående af klassiske rødstensejendomme med centrale og attraktive beliggenheder i København og Storkøbenhavn netop har skiftet hænder i en trecifret millionhandel.

Det drejer sig om i alt syv OMK-ejendomme, hvoraf fire ligger på Vesterbro, én på Nørrebro, én i Valby og én i Rødovre. Boligudlejningsejendommene har et samlet etageareal på 5.691 kvadratmeter og består af 80 enheder, hvoraf langt hovedparten er boliger.

Stigende interesse for rødstensejendomme
Nordicals København har formidlet selskabshandlen, hvor en dansk privatinvestor har overtaget porteføljen fra et dansk familieejet selskab, som har opkøbt ejendommene over mange år.

Efter en kort due diligence, hvor de forskellige betingelser i handlen faldt på plads, slog den nye investor til.

”Selvom markedet har været præget af færre transaktioner, har vi formidlet salget af denne portefølje med OMK-ejendomme i København. Porteføljen repræsenterer den klassiske boligudlejningsejendom, hvor vi nu ser en større interesse og velvillighed hos købersegmentet,” siger Phillip Adler, der har formidlet salget og er associeret partner i Nordicals København.

Porteføljen med en trecifret millionværdi blev solgt off-market.

 

Foto: En 1.232 kvadratmeter stor boligudlejningsejendom på Ny Carlsberg Vej på Vesterbro i København er en af de i alt syv OMK-ejendomme i den netop handlede boligudlejningsportefølje.

Til top