Nordicals har fået en god start efter navneskifte

Styrkede kompetencer, mange besøgende og positive tilkendegivelser har været nogle af højdepunkterne i Nordicals' første tid med nyt navn.

Nordicals har fået en god start efter navneskifte

Af Daniel Winther Pedersen

D. 12.04.19

Den 28. januar fuldendte Nordicals sin løsrivelse fra Nykredit, da Nybolig Erhverv-navnet blev erstattet med den nye identitet.

Navneskiftet markerede samtidig en ny vækststrategi for Nordicals, der med sin Capital Markets-afdeling styrkede rådgivningen af de største investorer både i Danmark og i udlandet.

To måneder senere kalder administrerende direktør for Nordicals, Erik Andresen, starten for mere end godkendt.

»Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser på vores første tid som Nordicals. Det er både fra kunder og andre, som synes, at vi er lykkedes med at skabe et nyt, stærkt brand inden for erhvervsejendomsbranchen. Alene den første måned havde vi 57.000 unikke brugere forbi vores hjemmeside. Så vi er meget tilfredse med, at vi er blevet taget godt imod,« siger Erik Andresen.

Nordicals har styrket kompetencerne
I en tid, hvor færre kommer til at eje mere, har Nordicals højnet kompetencerne og ydelserne for at efterkomme markedets ønske om mere specialistviden og stærkere netværk.

Derfor har Nordicals styrket sin Capital Markets-afdeling, som håndterer de største ejendomsinvesteringer, og samarbejder internationalt med en af verdens største erhvervsejendomsrådgivere Savills.

»Vi vil udvikle vores internationale samarbejde yderligere. De opgaver styrker vi med storkundeafdeling og specialister i de største byer og med vores Capital Markets-afdeling. Vi fortsætter med at rådgive erhvervslivet og skabe rammerne for deres vækst, samtidig med at vi udvider på investerings- og rådgivningsområdet,« siger Erik Andresen.

Seneste artikler

Nye motorvejsstrækninger gavner erhvervslivet og giver øget vækst

Flere områder rundt om i Danmark kan se frem til bedre infrastruktur de kommende år, og både i Nordsjælland og Horsens ser man frem til det løft, som de nye og forbedrede motorvejsstrækninger kommer til at give.

Historisk bygning i hjertet af Odense skal have nye lejere

De første lejere er fundet til Flakhaven 1 i Odense, som næsten udelukkende har fungeret som bankbygning indtil nu, hvor Danske Bank er flyttet ud.

Savills tager førstepladsen for 13. år i træk

Nordicals’ internationale samarbejdspartner Savills er endnu engang kåret som førende ”superbrand” inden for ejendomsrådgivning i en årlig brandundersøgelse.

Nye principper for valuarvurdering giver nøjagtig værdiansættelse af andelsforeningens ejendom

Der kan være flere millioner at hente i økonomisk gevinst for andelsforeninger, som får udarbejdet en valuarvurdering. Mange andelsforeninger følger stadig den offentlige vurdering, men værdien af en konkret valuarvurdering overstiger langt udgiften til valuaren.

Tenant Representation genforhandlede lejekontrakt for svensk bank og sikrede istandsættelse af lejemål med fuld finansiering fra udlejer

Nordicals i København har i Tenant Representation bistået en større svensk bank ved en genforhandling af deres eksisterende lejekontrakt. Den svenske bank efterspurgte rådgivning i ønsket om at finde et nyt lejemål, som kunne opfylde nogle specifikke ønsker og behov til en fremtidig arbejdsplads. Resultatet af vores rådgivningsarbejde muliggjorde, at vi kunne identificere et stort udviklingspotentiale i kundens eksisterende lejemål, som betød, at den svenske bank kunne blive i deres nuværende lejemål.

Til top