Nordicals har fået en god start efter navneskifte

Styrkede kompetencer, mange besøgende og positive tilkendegivelser har været nogle af højdepunkterne i Nordicals' første tid med nyt navn.

Nordicals har fået en god start efter navneskifte

Af Daniel Winther Pedersen

D. 12.04.19

Den 28. januar fuldendte Nordicals sin løsrivelse fra Nykredit, da Nybolig Erhverv-navnet blev erstattet med den nye identitet.

Navneskiftet markerede samtidig en ny vækststrategi for Nordicals, der med sin Capital Markets-afdeling styrkede rådgivningen af de største investorer både i Danmark og i udlandet.

To måneder senere kalder administrerende direktør for Nordicals, Erik Andresen, starten for mere end godkendt.

»Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser på vores første tid som Nordicals. Det er både fra kunder og andre, som synes, at vi er lykkedes med at skabe et nyt, stærkt brand inden for erhvervsejendomsbranchen. Alene den første måned havde vi 57.000 unikke brugere forbi vores hjemmeside. Så vi er meget tilfredse med, at vi er blevet taget godt imod,« siger Erik Andresen.

Nordicals har styrket kompetencerne
I en tid, hvor færre kommer til at eje mere, har Nordicals højnet kompetencerne og ydelserne for at efterkomme markedets ønske om mere specialistviden og stærkere netværk.

Derfor har Nordicals styrket sin Capital Markets-afdeling, som håndterer de største ejendomsinvesteringer, og samarbejder internationalt med en af verdens største erhvervsejendomsrådgivere Savills.

»Vi vil udvikle vores internationale samarbejde yderligere. De opgaver styrker vi med storkundeafdeling og specialister i de største byer og med vores Capital Markets-afdeling. Vi fortsætter med at rådgive erhvervslivet og skabe rammerne for deres vækst, samtidig med at vi udvider på investerings- og rådgivningsområdet,« siger Erik Andresen.

Til top