Nordicals København bistår salget af boligprojektet Trikotageparken

Nordicals København har bistået Bonava med salget af boligprojektet Trikotageparken, som er beliggende på Østerbro i København grænsende op til Hellerup.

Nordicals København bistår salget af boligprojektet Trikotageparken

Af Nordicals

D. 16.04.20

Køber er ejendomsselskabet Hines in the Nordics, som med handlen markerer sin første boligejendom i Danmark med 121 svanemærkede lejligheder. Investeringen er en del af en strategi om at foretage flere grønne investeringer i Norden.

Boligerne i Trikotageparken har et samlet areal på 10.508 m2, fordelt på tre bygninger, som forventes færdigbygget i 4. kvartal 2021. En fjerde bygning sælges af Bonava til privatkunder.  

”Vi ser stadig aktivitet i markedet på trods af den nedadgående transaktionsvolumen, som kendetegner størstedelen af markedet på nuværende tidspunkt. Derfor er vi stolte over at have repræsenteret Bonava gennem et professionelt salgsforløb, som førte til salget af Trikotageparken. Vi ønsker de involverede parter tillykke med transaktionen og takker for et vellykket samarbejde og en god proces hele vejen igennem”, fortæller Jacob Lund, CEO Nordicals Købehavn.

 

Læs mere på Estate Media her: https://estatemedia.dk/dk/2020/04/16/hines-koeber-121-boliger-koebenhavn-sit-foerste-boligprojekt-danmark/

 

Til top