Nordicals lancerer det datadrevne univers Nordicals Foresight

Nordicals lancerer nyt fremadskuende indholdsunivers, der skal tilbyde ejendomsbranchens aktører et samlet overblik over ejendomsmarkedet.

Nordicals lancerer det datadrevne univers Nordicals Foresight

Af Nordicals

D. 09.02.23

Nordicals lancerer et nyt datadrevet, digitalt koncept under navnet Nordicals Foresight, der skal stille data, analyser og perspektiver til rådighed for ejendomsbranchens aktører:

”Med Nordicals Foresight ønsker vi at skabe et univers, hvor vi samler al relevant viden og indsigt om ejendomsmarkedet, så branchens aktører kan skabe sig et overblik over, hvad der definerer dagens ejendomsmarked, men i høj grad også, hvad der driver morgendagens,” fortæller administrerende direktør for Nordicals A/S, Erik Andresen.

Bevæggrundene for at lancere det nye koncept er fundet i de seneste års turbulens i verdensøkonomien og på ejendomsmarkedet. De markante skift i økonomien og på ejendomsmarkedet har skabt et endnu større behov for at ejendomsbranchens aktører konstant kan holde sig opdateret på markedet. Det behov har Nordicals ønsket at imødekomme ved at stille en større del af organisationens data og analyser til rådighed.

Et 360 graders perspektiv på ejendomsmarkedet
Med et 360 graders perspektiv vil universet tilbyde analyser af, ikke alene transaktionsdata og klassiske markedsdata, men også af de samfundsfaktorer – økonomi, demografi og megatrends – der påvirker ejendomsmarkedet.

”Ejendomsmarkedet er jo så meget mere end afkast, leje og tomgang. Ejendomsmarkedet hænger tæt sammen med økonomien, med den demografiske udvikling og med forskellige megatrends. Derfor vil universet indeholde alt fra prognoser på den økonomiske udvikling og perspektiver på flyttemønstre til klassiske markedsdata og analyser af transaktionsmarkedet,” fortæller Erik Andresen.

Sammenkobling af data
Selvom der både inddrages klassiske ejendomsdata og en række forskellige påvirkningsfaktorer, så har ambitionen ikke været af samle mest mulig data, men derimod at sammenkoble den mest relevante data i overskuelig form.

”Der er ekstremt meget data tilgængeligt i ejendomsbranchen, men det er ofte præsenteret fragmenteret. Vi ønsker at sammenkoble den data og give et 360 graders perspektiv på markedet. Vi selekterer, bearbejder og sætter i kontekst,” siger Erik Andresen.

Nordicals Foresight tilbyder både data og analyser på landsplan og på lokalt niveau i form af underkonceptet CityForesight, der giver branchens aktører mulighed for at dykke ned i data på alle byer, hvor Nordicals er tilstede med en forretning.

 

Vil du være opdateret på markedsudviklingen på nationalt niveau eller lokalt? Eller begge dele?

indholdsuniverset Nordicals Foresight kan du læse meget mere om faktorer, der påvirker det danske ejendomsmarked. I CityForesight, som er en del af Foresight-universet, kan du følge det professionelle ejendomsmarked i 23 danske byer og områder. Vælg blot en by og klik på danmarkskortet her.

 

Fakta: Nordicals Foresight
Nordicals Foresight er et nyt, datadrevet, digitalt indholdsunivers, hvor Nordicals med udgangspunkt i erhvervsmæglerkædens 23 forretninger giver kunder og ejendomsbranchen som helhed viden om og perspektiver på, hvordan, hvorhen og hvorfor ejendomsmarkedet bevæger sig – fra det nationale niveau og ned på det lokale på tværs af hele landet. Det gør Foresight-redaktionen med et flow af væsentlige, inspirerende – men også overraskende – nyheder, indsigter, analyser og kommentarer målrettet primært investorer, udviklere og rådgivere.

Til top