Nordicals med rekordregnskab i 2021

Nordicals landede i 2021 rekordomsætning. Resultatet er baseret på fremgang i hele landet, og administrerende direktør, Erik Andresen, melder om et stærkt første halvår af 2022.

Nordicals med rekordregnskab i 2021

2021 bød på travlhed og rekordhøj transaktionsvolumen i ejendomsbranchen. Travlheden og den høje aktivitet kunne mærkes hos erhvervsmæglerkæden Nordicals, hvor 2021 udmøntede sig i stærke væksttal og rekordomsætning.

”Vi havde fra årets start kalkuleret med en betydelig vækst i 2021, og det levede vi op til. Væksten er bredt funderet og dækker over, at vi er gået frem i hele landet. Vi har rigtigt stærke resultater i de store byer i 2021, men vi kan samtidig se, at investorerne også kigger udenfor de fire største byer, hvor vi også er stærkt positioneret,” siger Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals A/S.

Omsætningen for Nordicals 23 partnerdrevne erhvervsmæglerforretninger landede på 273 mio. kr i 2021. Det betød en stigning på over 30 procent. Erhvervsmæglerkæden har samtidig rundet 200 medarbejdere på tværs af landet.

Omsætningsrekorden kommer efter et år, hvor der på landsplan blev handlet ejendomme for et større beløb end tidligere set.

”Vi har selvfølgelig taget vores bid af kagen i et kraftigt voksende marked, og vi har set vækst både på capital markets-segmentet og i de mindre handler. Vi lægger vægt på at dyrke de tætte relationer, og derfor er vores tilstedeværelse i hele landet fortsat vigtig. Samtidig har udviklingen af vores egen data-platform bidraget til, at vi kan servicere vores kunder med de indsigter, der giver dem det stærkest mulige beslutningsgrundlag,” fortæller Erik Andresen.

 

Forventninger til 2022

På trods af stigende renter, inflation og usikkerhed, bl.a. som følge af brudte forsyningskæder og krigen i Ukraine, har der været god aktivitet hos Nordicals i starten af året.

”Vi har oplevet et højt aktivitetsniveau fra starten af året, og de første seks måneder af året kan sammenlignes med første halvår 2021. Vores forventninger til andet halvår af 2022 er naturligvis præget af, at der er mange faktorer, der påvirker markedet. Investorerne skal vænne sig til, at forskellen mellem lånerenten og afkastet er indsnævret – det giver pt. et afventende marked. Interessen og efterspørgslen er dog fortsat stor – både fra danske og udenlandske investorer – og derfor forventer vi også at aktiviteten på ejendomsmarkedet bliver fornuftig i andet halvår,” fortæller Nordicals A/S’ administrerende direktør.

Nordicals har fortsat fokus på at fastholde og tiltrække nye medarbejdere, heriblandt gennem et større internt uddannelsesforløb, og investerer derudover i en videreudvikling af deres digitale platform.

”Det er en stor prioritet at tiltrække de rette medarbejdere og skabe rammerne for, at vores medarbejdere kan udvikle sig. Dertil bygger vi videre på vores digitale platform, herunder et nyt CRM samt videreudvikling af vores dataplatform, så vi sikrer, at Nordicals’ kunder får den bedst mulige service og datafunderede rådgivning,” fortæller Erik Andresen.

Til top