Nordicals Odense formidler salget og udlejningen af stor boksbutik

I 2019 overtog Nordicals Odense udlejningen af den 1.000 kvm store ejendom på Dalvænget 16 i Assens. Ejendommen blev overtaget fra en konkurrerende mægler, der havde haft den udbudt i et godt stykke tid. 

Nordicals Odense formidler salget og udlejningen af stor boksbutik

Af Nordicals

D. 25.05.20

Ejendommen i Assens har tidligere huset Jem & Fix, og i 2019 overtog Nordicals Odense opgaven med at få udlejet ejendommen. Ifølge erhvervsmægler fra Nordicals Odense, Andreas M. Jensen, var det vigtigt først at få identificeret hvilken type lejer, der kunne have interesse i lejemålet:  

”Efter at daværende udlejer, K/S Estate DK 1, ønskede et mæglerskifte, var det meget vigtigt for mig og mine kollegaer at få lavet en køreklar plan for, hvordan denne sag skulle løses. Noget af det vigtigste er jo at få identificeret hvilken type lejer, der kunne have interesse for denne type lejemål. Når vi har med store boksbutikker at gøre, bliver målgruppen hurtig snæver, hvilket fik indflydelse på vores måde at gribe sagen an på.”

Ifølge Andreas M. Jensen lykkedes det hurtigt at få etableret kontakt til en potentiel lejer, som var meget interesseret i lejemålet:

”Vi har jo et stort lejerkartotek, og vi ved, hvilke virksomheder og brands, der pt. er søgende i vores markedsområde, hvorfor vi hurtigt kom i kontakt med Harald Nyborg. Harald Nyborg har ledt efter en ny butik, og de mente, at placeringen opfyldte de kriterier, de havde til et potentielt lejemål, men desværre var ejendommen for lille. Denne udfordring tog vi op, og meget hurtigt gik arbejdet med de relevante myndigheder i gang, så vi kunne få tilladelse til at udvide ejendommen med cirka 700 kvm til Harald Nyborgs store interesse,” udtaler Andreas M. Jensen.

Diverse tilbud blev indhentet på udførelsen af opgaven, men desværre var det ikke muligt for udlejer at indfri forventningen til finansieringen af projektet. Ofte ville en sag som denne være afsluttet her, men Nordicals Odense gik skridtet videre.

”I løbet af få dage fik vi via vores netværk hurtigt skabt interesse for ejendommen, og det var en af vores gode kunder, Ole Billum, der så potentialet i ejendommen. Herefter gik det hurtigt med at blive enige om vilkår for handlen af ejendommen og efter nogle måneder lykkedes det os at realisere både lejers, Harald Nyborgs, ønske til ejendommen samtidig med at daværende udlejer fik realiseret ejendommen i et svært marked for butiksejendomme,” udtaler Andreas M. Jensen.

Harald Nyborg overtager lejemålet den 15. oktober 2020.

Læs artiklen hos Byens Ejendom her

Til top