Nordicals opruster med overtagelse af nordsjællandsk erhvervsmægler

Erhvervsmæglerkæden Nordicals fortsætter sin ambition om at være den foretrukne erhvervsejendomsrådgiver i Danmark med tilføjelse af ny forretning.

Nordicals opruster med overtagelse af nordsjællandsk erhvervsmægler

Af Daniel Winther Pedersen

D. 13.03.19

Det er kun lidt mere end en måned siden, erhvervsmæglerkæden Nybolig Erhverv effektuerede en rebranding og ny vækststrategi under det nye navn Nordicals Erhvervsmæglere.

Nu fortsætter Nordicals med at tænke større i form af en overtagelse af den nordsjællandske erhvervsmægler Place2Live Erhverv, som pr. 1. april bliver til Nordicals Nordsjælland.

Dermed udvider Nordicals fra 22 til 23 forretninger fordelt over hele Danmark, hvilket glæder administrerende direktør i Nordicals, Erik Andresen.

»Vi har haft en ambition om at stå endnu stærkere i Nordsjælland, og det kommer vi til med overtagelsen af Place2Live Erhverv i Hillerød, som bliver til Nordicals Nordsjælland,« siger Erik Andresen.

Stærkt lokalkendskab og attraktivt for større kunder

Det er Christian Jessen, der ejer Place2Live Erhverv, og han fortsætter også som indehaver af forretningen, når den overgår til Nordicals.

Erik Andresen peger på, at Christian Jessen og hans medarbejdere står stærkt i Nordsjælland, hvorfor Nordicals fremover kommer til at kunne tilbyde kunder i området endnu bedre service og lokale kompetencer.

»Christian Jessen har drevet en sund erhvervsmæglerforretning i Nordsjælland siden 2010, og han kender området indgående. Nordsjælland er i en positiv udvikling og har både lokale og større investorers interesse,« siger Erik Andresen.

Ser frem til at løfte forretningen

Christian Jessen glæder sig over udsigten til at blive en del af Nordicals og komme ind under en kæde, der har større muskler og flere muligheder.

Særligt forventer den nordsjællandske erhvervsmægler, at samarbejdet i Nordicals omkring de større kunder kan være med til at løfte hans forretning.

»Vi arbejder med flere større ejendomme i Nordsjælland. Vi har dog oplevet, at nogle kunder har været nervøse for, om vores Place2Live-forretning har haft størrelsen til at kunne løse opgaver i 100 millioner kroner-klassen. Den bekymring bliver gjort til skamme, når vi nu kommer ind under Nordicals, som har netværket og ressourcerne til at løse alle typer af opgaver,« siger Christian Jessen.

Seneste artikler

Nordicals skabte nye kontakter og lukkede handler ved MIPIM

Nye kontakter, konkrete projekter at arbejde videre med og bred viden om markedstendenser var noget af det, som Nordicals fik med hjem fra årets MIPIM-messe.

Højkonjunktur på erhvervsejendomsmarkedet

Det går stadig forrygende på markedet for erhvervs- og investeringsejendomme. Den samlede handel i 2018 udgjorde på landsplan 76,7 milliarder kroner, hvilket kun er overgået af rekordåret 2017. Det viser den seneste markedsrapport fra Nordicals.

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Til top