Nordicals opruster med overtagelse af nordsjællandsk erhvervsmægler

Erhvervsmæglerkæden Nordicals fortsætter sin ambition om at være den foretrukne erhvervsejendomsrådgiver i Danmark med tilføjelse af ny forretning.

Nordicals opruster med overtagelse af nordsjællandsk erhvervsmægler

Af Daniel Winther Pedersen

D. 13.03.19

Det er kun lidt mere end en måned siden, erhvervsmæglerkæden Nybolig Erhverv effektuerede en rebranding og ny vækststrategi under det nye navn Nordicals Erhvervsmæglere.

Nu fortsætter Nordicals med at tænke større i form af en overtagelse af den nordsjællandske erhvervsmægler Place2Live Erhverv, som pr. 1. april bliver til Nordicals Nordsjælland.

Dermed udvider Nordicals fra 22 til 23 forretninger fordelt over hele Danmark, hvilket glæder administrerende direktør i Nordicals, Erik Andresen.

»Vi har haft en ambition om at stå endnu stærkere i Nordsjælland, og det kommer vi til med overtagelsen af Place2Live Erhverv i Hillerød, som bliver til Nordicals Nordsjælland,« siger Erik Andresen.

Stærkt lokalkendskab og attraktivt for større kunder

Det er Christian Jessen, der ejer Place2Live Erhverv, og han fortsætter også som indehaver af forretningen, når den overgår til Nordicals.

Erik Andresen peger på, at Christian Jessen og hans medarbejdere står stærkt i Nordsjælland, hvorfor Nordicals fremover kommer til at kunne tilbyde kunder i området endnu bedre service og lokale kompetencer.

»Christian Jessen har drevet en sund erhvervsmæglerforretning i Nordsjælland siden 2010, og han kender området indgående. Nordsjælland er i en positiv udvikling og har både lokale og større investorers interesse,« siger Erik Andresen.

Ser frem til at løfte forretningen

Christian Jessen glæder sig over udsigten til at blive en del af Nordicals og komme ind under en kæde, der har større muskler og flere muligheder.

Særligt forventer den nordsjællandske erhvervsmægler, at samarbejdet i Nordicals omkring de større kunder kan være med til at løfte hans forretning.

»Vi arbejder med flere større ejendomme i Nordsjælland. Vi har dog oplevet, at nogle kunder har været nervøse for, om vores Place2Live-forretning har haft størrelsen til at kunne løse opgaver i 100 millioner kroner-klassen. Den bekymring bliver gjort til skamme, når vi nu kommer ind under Nordicals, som har netværket og ressourcerne til at løse alle typer af opgaver,« siger Christian Jessen.

Til top