Nordicals sælger Køge-ejendomme for 200 millioner

Fem nyopførte boligblokke med i alt 63 lejligheder i Køge fik nye ejere ved årsskiftet. Handlen var formidlet af Nordicals, som kan registrere stor investorinteresse for sjællandske boligejendomme.

Nordicals sælger Køge-ejendomme for 200 millioner

Af Nordicals

D. 19.01.21

63 nyopførte lejligheder i bebyggelsen Ravnsborghave på Vordingborgvej blot en kilometer syd for centrum i Køge skiftede ejere ved årsskiftet. Den samlede handel beløber sig til knap 200 mio. kr. og blev formidlet af Nordicals Sjælland.

”Vi solgte op til årsskiftet alle fem boligblokke i Ravnsborghave, fordelt på tre private investorer – en fra Køge og to fra hovedstadsområdet. Der var meget stor interesse, og det oplever vi løbende for velbeliggende boligejendomme i de større byer på Sjælland. Mange private investorer, ofte fra lokalområdet, vil gerne investere 20-50 mio. kr. i boligejendomme med god beliggenhed og stabilt afkast,” siger Kenneth Hansen, partner i Nordicals Sjælland med afdelinger i Køge, Næstved, Roskilde og Slagelse.

Sælger er den sydsjællandske ejendomsudvikler KISS Development, som har opført Ravnsborghave og er i gang med flere andre boligprojekter på Sjælland.

Handlen foregik off-market, og Nordicals Sjælland kontaktede en række mulige investorer i sit kontaktnet. Nordicals er med 170 ansatte og 23 erhvervscentre en af landets allerstørste erhvervsmæglere og samarbejder internationalt med britiske Savills.

Til top