Nordicals skabte nye kontakter og lukkede handler ved MIPIM

Nye kontakter, konkrete projekter at arbejde videre med og bred viden om markedstendenser var noget af det, som Nordicals fik med hjem fra årets MIPIM-messe.

Nordicals skabte nye kontakter og lukkede handler ved MIPIM

Af Daniel Winther Pedersen

D. 21.03.19

Verdens største ejendomsmesse, MIPIM i Cannes, er overstået, og det var en succesfyldt ejendomsmesse for Nordicals, der var repræsenteret med 18 deltagere.

Med cirka 30.000 deltagere er MIPIM et mekka for udbydere og interesserede investorer af ejendomme, projekter med mere. Derfor udnyttede Nordicals ejendomsmessen til at netværke og skabe kontakter, som senere kan udmønte sig i konkrete mægleropgaver.

Kenneth Hansen fra Nordicals Sjælland deltog for første gang i flere år ved MIPIM, og han erfarede, at mange investorer havde stor interesse for de byer, han arbejder med.

»Årets MIPIM var en spændende oplevelse for Nordicals Sjælland. Det var første gang i mange år, at vi var repræsenteret på MIPIM, og vi fik kontakt med mange investorer og udviklere, der har massiv interesse i at udvikle og investere på Sjælland, hvor særligt Roskilde blev nævnt som det område, investorerne har fokus på. Køge og Ringsted var også på listen qua deres gode centrale beliggenhed og vækstpotentiale. Min oplevelse var, at investeringslysten fortsat er stor, om end flere er en smule mere forsigtige end tidligere. Jeg har flere konkrete ting med hjem fra MIPIM, og dem skal der arbejdes videre på. Jeg har flere opfølgende møder i ugerne efter MIPIM,« fortæller Kenneth Hansen fra Nordicals Sjælland.

Navneskifte og lukket aftale
MIPIM faldt også sammen med offentliggørelsen af, at Nordicals udvidede med endnu en erhvervsmæglerforretning, nemlig Place2Live Erhverv som er blevet til Nordicals Nordsjælland.

Overgangen fra Place2Live Erhverv til Nordicals fyldte for indehaver af forretningen Christian Jessen, som også fik lukket en handel i Cannes.

»Vores skifte til Nordicals fyldte meget om onsdagen ved MIPIM. Der var rigtig mange positive lykønskninger i Cannes, men også en masse praktisk hjemme i Danmark i forhold til kunder og den lokale nordsjællandske presse, der skulle vide, hvad det nu var. Ellers gav MIPIM en masse nye forbindelser og spændende projekter, der skal arbejdes videre med i den kommende tid. Der blev også tid til en frokost med en af mine gode kunder, som jeg har samarbejdet med i næsten 20 år. Under denne frokost lykkedes det mig at lukke en handel af et grundstykke til boligbyggeri i Helsinge – så det var nogle rigtig gode dage i Cannes,« fortæller Christian Jessen, indehaver af Nordicals Nordsjælland.

Interessen for Trekantområdet vokser
Jon Stefansen og Peter Mols fra Nordicals Trekantområdet var også repræsenteret ved MIPIM, og de oplevede positive tilkendegivelser om Trekantområdet fra de investorer, de snakkede med.   

»Jeg fornemmede, at der i år var flere deltagere end tidligere. Der var i hvert fald mange danskere. Der var stor netværksaktivitet ved årets MIPIM-messe, dels med konkrete bookede møder som var tilrettelagt hjemmefra, men også til de arrangerede arrangementer i byen. Der var stadig stort fokus på investeringsmarkedet, og det er især boliger i de større danske byer, der har interesse. Det betød også, at vi oplevede en stadig større interesse for Trekantområdet, og derfor var det en god messe, der gav nye kontakter og gode sager at følge op på,« fortæller Jon Stefansen og Peter Mols.

Til top