Nordicals skal sælge VUC Syds bygninger i Aabenraa og Tønder

   

Nordicals skal sælge VUC Syds bygninger i Aabenraa og Tønder

Sag | 10.06.2024 

VUC Syds uddannelsesbygninger i Aabenraa og Tønder på samlet godt 8.500 kvadratmeter kommer nu på markedet med Nordicals som erhvervsmægler. De topmoderne ejendomme kan enten erhverves hver for sig eller samlet for 75 millioner kroner.

Nordicals Sønderjylland har fået endnu en markant og spændende opgave.

Denne gang drejer det sig om salget af VUC Syds uddannelsesbygninger i Aabenraa og Tønder. De to bygninger på samlet 8.509 kvadratmeter er netop kommet på markedet.

På Lavgade 30 centralt i Aabenraa ligger det største uddannelsescenter med et etageareal på 5.913 kvadratmeter fordelt på tre etager. Ejendommen imponerer med sin moderne arkitektur kombineret med bygningens funktionalitet, der skaber et inspirerende læringsmiljø. Ejendommen er ombygget og renoveret i 2016-17 og ligger i hjertet af Aabenraa med nærhed til gågade, station og byens øvrige uddannelsesinstitutioner. Lavgade 30 er sat til salg for 56 millioner kroner.

Den anden uddannelsesbygning, VUC Syd ønsker at afhænde, er Martin Hammerichsvej 2 i Tønder. Her er der også tale om både en attraktiv og velholdt ejendom. Martin Hammerichsvej 2 er opført i 2016 og har et etageareal på 2.596 kvadratmeter fordelt på to etager. Ejendommen i Campus Tønder-området i den nordlige del af Tønder har en af byens bedste placeringer med blot fem minutters gang til Tønder Nord Station, ligesom det er let for både studerende og medarbejdere at komme hertil. VUC Syd-bygningen i Tønder er sat til salg for 19 millioner kroner.

VUC Syds bygninger i Tønder og Aabenraa kan enten erhverves hver for sig eller samlet for 75 millioner kroner.

”Det er store, spændende og topmoderne ejendomme, og vi ser meget frem til at løse salgsopgaven for VUC Syd. Jeg kan sagtens forestille mig, at begge ejendomme kan bruges til statslige arbejdspladser eller som domicilejendom for en større erhvervsvirksomhed,” siger Hans Peter Poulsen, der er partner og erhvervsmægler hos Nordicals Sønderjylland.

 

Billedtekst til billedet øverst i artiklen:

Den 5.913 kvadratmeter store VUC Syd-uddannelsesbygning på Lavgade 30, 6200 Aabenraa, er netop sat til salg for 56 millioner kroner hos Nordicals Sønderjylland. VUC Syd-bygningen (ikke afbilledet) på Martin Hammerichsvej 2, 6270 Tønder, har VUC Syd sat til salg for 19 millioner kroner. Også hos Nordicals Sønderjylland.

Til top