Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

”På toppen er det Nordicals og Colliers, der kæmper om at være størst i Danmark". Det er konklusionen i den netop offentliggjorte brancheanalyse, hvor Estate Media tager temperaturen på erhvervsmæglerbranchen og samtidig retter blikket mod morgendagens muligheder og udfordringer.

Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

Af Nordicals

D. 14.09.22

Hos Nordicals kommer vi fra et rekordår i 2021 med en omsætning på mere end 270 millioner kroner og et team på mere end 200 dedikerede medarbejdere med en stærk, lokal forankring på tværs af hele andet.

”Derfor handler 2022 mere om konsolidering end om yderligere vækst. Det betyder, at vi investerer i flere strategiske tiltag for at møde vores kunder med endnu mere specialiseret viden om deres muligheder i morgendagens marked. Og det bygger på en dyb dedikation til at skabe tætte og troværdige relationer, som driver vores virke hos Nordicals, og som vi nu investerer i at løfte til nye højder,” udtaler Erik Andresen, CEO i Nordicals A/S.

Den årlige brancheanalyse tager afsæt i det seneste årsregnskab fra landets erhvervsmæglere. Udnævnelsen af branchens førende aktører bygger blandet andet på bruttoomsætningen, hvor Colliers ligger i top med Nordicals lige i hælene, mens Nordicals topper listen over antal ansatte og lokal forankring i hele landet.

Vil du vide mere branchen netop nu, og hvordan morgendagens marked ser ud? Så kan du læse hele brancheanalysen her

Seneste artikler

Fremadstormende sjællandsk marked sætter atter ny rekord for transaktionsvolumenen

Efter et særdeles stærkt 2022 med masser af handelsaktivitet har Nordicals også positive markedsforventninger til 2023. Læs ny artikel og indsigtsanalyse fra Nordicals Foresight-redaktionen om det sjællandske ejendomsmarked uden for hovedstadsområdet.

Fynsk optimisme med Odense som vækstlokomotiv

En række centrale markedsparametre afspejler et underliggende, solidt fynsk marked for erhvervs- og investeringsejendomme. Stærk demografisk udvikling i Odense, Svendborg og Middelfart løfter Nordicals’ forventninger til Fyn.

Internationale investorer søger den velunderbyggede investeringscase

De internationale investorer har stadig fokus på Danmark. Det understregede fire dage på MIPIM. Deres øjne er særligt rettet mod den velunderbyggede investeringscase.

Trekantområdet og Esbjerg løfter Sydjylland til nye højder

Sydjylland har de senere år nydt godt af markant stigende interesse fra især udenlandske ejendomsinvestorer, som har fået øjnene op for landsdelen, hvor særligt to områder fungerer som vækstmotorer. Nordicals forventer en fortsat positiv markedsudvikling. Læs ny analyse.

Midtjylland er Danmarks mest vækstende region

For få år siden var Region Midtjylland relativt ukendt blandt udenlandske investorer, men siden er der sket meget. Nordicals Foresight-redaktionen zoomer denne gang ind på Region Midtjylland, som Nordicals har store forventninger til de kommende år.

Til top