Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

”På toppen er det Nordicals og Colliers, der kæmper om at være størst i Danmark". Det er konklusionen i den netop offentliggjorte brancheanalyse, hvor Estate Media tager temperaturen på erhvervsmæglerbranchen og samtidig retter blikket mod morgendagens muligheder og udfordringer.

Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

Af Nordicals

D. 14.09.22

Hos Nordicals kommer vi fra et rekordår i 2021 med en omsætning på mere end 270 millioner kroner og et team på mere end 200 dedikerede medarbejdere med en stærk, lokal forankring på tværs af hele andet.

”Derfor handler 2022 mere om konsolidering end om yderligere vækst. Det betyder, at vi investerer i flere strategiske tiltag for at møde vores kunder med endnu mere specialiseret viden om deres muligheder i morgendagens marked. Og det bygger på en dyb dedikation til at skabe tætte og troværdige relationer, som driver vores virke hos Nordicals, og som vi nu investerer i at løfte til nye højder,” udtaler Erik Andresen, CEO i Nordicals A/S.

Den årlige brancheanalyse tager afsæt i det seneste årsregnskab fra landets erhvervsmæglere. Udnævnelsen af branchens førende aktører bygger blandet andet på bruttoomsætningen, hvor Colliers ligger i top med Nordicals lige i hælene, mens Nordicals topper listen over antal ansatte og lokal forankring i hele landet.

Vil du vide mere branchen netop nu, og hvordan morgendagens marked ser ud? Så kan du læse hele brancheanalysen her

Seneste artikler

Byggepriser bremser projekter og grønne løsninger

Voldsomt stigende priser på byggematerialer får bygherrer til at udskyde eller droppe projekter og skrue ned for bæredygtige løsninger, siger eksperter. Men i længden vil grønne løsninger vinde frem, og noget tyder på, at prisstigningerne er ved at klinge af.

Lovforslag om lagerbeskatning af ejendomme er fremsat i høring – hvad er status nu?

Lagerbeskatning af fast ejendom har været et betændt og omdiskuteret emne. Nu er det nye skattelovforslag - der skal finansiere den såkaldte ”Arne-pension” – sendt i høring. Men hvad er status nu? Det giver partner hos Deloitte, Glenn Sørensen, et overblik over.

Finanstilsynets lånevejledning kan forværre underudbud

Finanstilsynets vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter er overregulering. De firkantede regler kan føre til et underudbud af nye erhvervsejendomme, der i sidste ende rammer erhvervslivet og lejerne.

Klumme: Olie og hvede følger med brugtvognspriserne

Efter en tid med økonomisk usikkerhed ser vi nu de første tegn på, at vi går mod lysere tider. For en måneds tid siden så vi, at brugtvognspriserne i USA begyndte at falde, og nu følger priserne på en lang række råvarer med samtidig med, at finansinstitutternes renteprognoser ser fornuftige ud. Dette er af afgørende betydning for, om vi fortsat kommer til at se et stabilt ejendomsmarked.

Boligøkonom maner til ro: hold igen med hjælpepakker og lad forbruget dæmpe sig

De høje rente- og inflationsstigninger har skabt usikkerhed i den finansielle verden og dermed også i ejendomsbranchen. Men de sidste mange års meget lave inflation har ikke stået mål med den vækst, vi har oplevet. Derfor kan den voldsomme stigning vi ser i øjeblikket ses som en form for tilbagebetaling for lang tid med så lav en inflation, hvorfor boligøkonom Mikkel Høegh fra Jyske Realkredit maner til ro. Så længe vi dæmper vores forbrug og holder igen med økonomiske hjælpepakker, skal der nok komme mere balance i tingene.

Til top