Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

”På toppen er det Nordicals og Colliers, der kæmper om at være størst i Danmark". Det er konklusionen i den netop offentliggjorte brancheanalyse, hvor Estate Media tager temperaturen på erhvervsmæglerbranchen og samtidig retter blikket mod morgendagens muligheder og udfordringer.

Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

Hos Nordicals kommer vi fra et rekordår i 2021 med en omsætning på mere end 270 millioner kroner og et team på mere end 200 dedikerede medarbejdere med en stærk, lokal forankring på tværs af hele andet.

”Derfor handler 2022 mere om konsolidering end om yderligere vækst. Det betyder, at vi investerer i flere strategiske tiltag for at møde vores kunder med endnu mere specialiseret viden om deres muligheder i morgendagens marked. Og det bygger på en dyb dedikation til at skabe tætte og troværdige relationer, som driver vores virke hos Nordicals, og som vi nu investerer i at løfte til nye højder,” udtaler Erik Andresen, CEO i Nordicals A/S.

Den årlige brancheanalyse tager afsæt i det seneste årsregnskab fra landets erhvervsmæglere. Udnævnelsen af branchens førende aktører bygger blandet andet på bruttoomsætningen, hvor Colliers ligger i top med Nordicals lige i hælene, mens Nordicals topper listen over antal ansatte og lokal forankring i hele landet.

Vil du vide mere branchen netop nu, og hvordan morgendagens marked ser ud? Så kan du læse hele brancheanalysen her

Til top