Nordicals formidler ejendomsportefølje for trecifret millionbeløb

Den enorme interesse for logistikejendomme giver stor aktivitet i Trekantområdet, der huser store logistikarealer. For nylig gennemførte Nordicals Trekantområdet en stor transaktion til et større trecifret millionbeløb.

Nordicals formidler ejendomsportefølje for trecifret millionbeløb

Af Nordicals

D. 23.09.21

Nordicals oplever lige nu stor efterspørgsel på investeringsejendomme inden for segmentet lager, logistik og produktion. Den store efterspørgsel udmøntede sig for nylig i en større porteføljehandel, og Nordicals Trekantområdet forventer, at flere er på vej:

”Vi formidlede for kort tid siden en portefølje af fuldt udlejede lager-/logistikejendomme for et større trecifret millionbeløb til en paneuropæisk investor. Vi kombinerede vores regionale og internationale netværk, og det kulminerede med gennemførslen af denne transaktion til gavn for både køber og sælger. Lige nu overstiger efterspørgslen udbuddet af lagerkvadratmeter, og det ses tydeligt på den lave tomgangsprocent,” fortæller Emil Møller Hauser, der er Erhvervsmægler hos Nordicals Trekantområdet.

Høj efterspørgsel på lagerlokaler

I løbet af 2021 er andelen af ledige lagerlokaler og logistikejendomme faldet med 26 procent viser data fra Ejendomstorvet. Tomgangsprocenten er nede på 2 procent på tværs af landet, og det er dermed det laveste niveau siden 2007.

To tredjedele af landets lager- og logistikarealer ligger syd for Lillebælt og med sammenlagt 13,8 mio. kvadratmeter har Sydjylland den største portion af det samlede areal i Jylland. En stor portion af de kvadratmeter er placeret i Trekantområdet og her mærker Nordicals tydeligt den massive efterspørgsel på logistikejendomme:

”Efterspørgslen på logistikejendomme er enorm, og vi oplever, at både danske og internationale investorer er meget interesserede i segmentet i Trekantområdet. Efterspørgslen er stor og samtidig er flere ejendomsejere opmærksomme på, at der er mulighed for gunstige frasalg. Derfor forventer vi heller ikke, at den transaktion, vi netop har gennemført, bliver den sidste sag i den størrelsesorden, som vi formidler i år,” udtaler Martin Becker Overgaard, der er Erhvervsrådgiver hos Nordicals Trekantområdet.

Til top