Nordicals udvider på Sjælland

Nordicals styrker sit fodfæste i Nordvestsjælland med åbningen af ny forretning i Holbæk. Det sker for at repræsentere kunder endnu stærkere i byen, der de seneste år har oplevet en markant udvikling.

Nordicals udvider på Sjælland

Af Nordicals

D. 09.11.23

Den 9. november åbner Nordicals dørene til en ny forretning på Ahlgade 51 i Holbæk. Forretningen skal bidrage til en stærkere lokal repræsentation af kunder og samarbejdspartnere.

”Det er afgørende for Nordicals at være til stede lokalt, så vi kan servicere vores kunder bedst muligt. Vi har igennem mange år serviceret kunder i Holbæk-området fra vores kontorer i Slagelse og Roskilde. Med åbningen i Holbæk ønsker vi at repræsentere dem endnu bedre lokalt og samtidig åbne døren for nye samarbejder i byen,” fortæller Henrik Nikolajsen, partner i Nordicals Sjælland.

Holbæk har igennem de seneste år været kendetegnet ved en stabil vækst og er i dag den 6. største by i Region Sjælland. Foruden en stabil befolkningstilvækst er der flere markante byudviklingsprojekter i gang.

”Der er flere store byggeprojekter i gang og på vej i Holbæk. Helt oplagt er det at nævne Fjordbyen, der har fokus på bæredygtig byplanlægning og fællesskab, og som skal rumme cirka 3.000 boliger. Derudover skal der opføres cirka 1.000 boliger i den nye grønne bydel Holbæk Have over den kommende årrække. Det understreger den udvikling byen er i, og som vi ønsker at bidrage yderligere til,” fortæller Henrik Nikolajsen.

Nuanceret indsigt på lokalt og nationalt niveau
Forretningen bliver Nordicals’ 24. og understøtter målet om at have den stærkeste forankring på tværs af landet.

”Udvidelsen understøtter selvfølgelig vores position som Danmarks største partnerdrevne erhvervsmægler. Den lokale tilstedeværelse er en del af vores DNA, og det er altid vores mål at stå med den mest nuancerede og kvalificerede indsigt i den lokale udvikling. En lokal indsigt, som vi gør en dyd ud af at koble med databaseret indsigt i de større nationale og globale strømninger. Med det sigter vi på – på tværs af skala – at stille vores kunder stærkest muligt,” fortæller administrerende direktør for Nordicals A/S, Erik Andresen.

Læs også ”Novos giga-investeringer løfter Kalundborg og danner ringe i hele Vestsjælland”

Læs også ”Sådan ser investeringsmarkedet aktuelt ud i Region Sjælland – og her er det på vej hen”

 

Læs om markedsudviklingen i Vestsjælland på Vestsjælland CityForesight, som er en del af det datadrevne, digitale indholdsunivers Nordicals Foresight, hvor du kan følge det professionelle ejendomsmarked i over 20 danske byer, områder og på nationalt niveau. Vælg blot en by og klik på danmarkskortet her.

Til top