Ny medindehaver hos Nordicals Esbjerg

Martin Lind Bachmann, der tidligere har besiddet titlen som homes bedst sælgende mægler, bliver partner i Nordicals Esbjerg.
Ny medindehaver hos Nordicals Esbjerg

Af Nordicals

D. 13.01.21

Nordicals, der er Esbjergs største erhvervsmægler, har i starten af det nye år budt velkommen til en ny partner. Det drejer sig om Martin Lind Bachmann, der som led i et genererationsskifte har købt Kim Damsgaards medejerskab af Nordicals Esbjerg. De kommende år fortsætter Kim Damsgaard som ligeværdig partner i Nordicals Esbjerg.

Martin Lind Bachmann, der har arbejdet for Nordicals siden marts 2020, ser frem til de nye arbejdsopgaver, som stillingen indebærer:

”Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at være blevet partner. Det er noget jeg som mægler har arbejdet målrettet mod i nogle år. Jeg ser frem til at blive udfordret på nye opgaver som strategi, ledelse og beslutningstagning,” fortæller Martin Lind Bachmann.

Martin Lind Bachmann skiftede i 2020 fra home i Esbjerg til Nordicals. Med i bagagen havde han bl.a. titlen som homes bedst sælgende mægler. Selvom Martin Lind Bachmann kun har været en del af Nordicals i lidt under et år har han imponeret så meget, at de to partnere Kim Damsgaard og René Madsen var klar til at lade ham træde ind som partner d. 1. januar 2021. 

”Vi lavede allerede da jeg startede hos Nordicals en plan for min udvikling og karriere. Der skulle være perspektiv i det, og det så Rene og Kim positivt på. Samarbejdet er jo så forløbet så godt, at jeg allerede kunne træde ind som partner her i starten af det nye år,” siger Martin Lind Bachmann.

Vellykket generationsskifte

Den nu tidligere medindehaver Kim Damsgaard startede i 2005 forretningen, der i dag har udviklet sig til Esbjergs største erhvervsmægler. Han er derfor også glad for at overdrage medejerskabet til en ambitiøs og kompetent partner som Martin Lind Bachmann.

”Martin har præcis den profil, vi har søgt som medindehaver – både fagligt og personligt. Martin er god til at skabe relationer, han er ordentlig og han er ekstremt lærerig. Han kommer med et drive og et ambitionsniveau, der gør, at vi er sikre på, at han kan tage Nordicals Esbjerg til det næste niveau,” fortæller Kim Damsgaard.

Administrerende direktør hos Nordicals A/S, Erik Andresen, tilføjer, at Nordicals aktivt søger unge talenter, og Martin Lind Bachmann er et perfekt eksempel herpå:

”Nordicals spejder altid efter unge talenter, og Martin Lind Bachmann er et kanon eksempel. Martin har både talent, er ambitiøs og nysgerrig på at udvikle Nordicals Esbjerg i partnerskab med René Madsen, der har mange års erfaring og fornyeligt er uddannet diplom valuar. De udgør derfor et stærkt team, som kan fortsætte Nordicals Esbjergs imponerende udvikling,” fortæller Erik Andresen.

Til top