Ny partner hos Nordicals Aalborg

Nordicals Aalborg udvider partnerkredsen med en velkendt og stærk profil fra ejendomsbranchen – Erhvervsmægler Peter Rom Christiansen, der kommer fra en stilling som Head of Investment hos Colliers International.

Ny partner hos Nordicals Aalborg

Af Nordicals

D. 01.09.21

PRESSEMEDDELELSE

Nordicals Aalborg kan nu endelig offentliggøre navnet på firmaets nye partner – nemlig Peter Rom Christiansen (42 år), som efter 9 år i Colliers International skifter til Nordicals Aalborg, hvor han indtræder i partnerkredsen sammen med Mattias Manstrup (43 år) og Steen Royberg (63 år).

Peter Rom Christiansen kommer til Nordicals Aalborg med en solid 16 års mæglererfaring og et omfattende landsdækkende markedskendskab i bagagen og med blandt andet en HD fra Aalborg Universitet i ryggen. Han har primært beskæftiget sig med investerings- og transaktionsområdet, og dette vil fortsat blive en stor del af Peters arbejdsområde, idet han blandt andet tilknyttes Nordicals kædens landsdækkende storkundeteam fremover.

Generationsskiftet er dermed gennemført i firmaet, og fremtiden tegner lys for Aalborgs ældste og største erhvervsmæglerfirma.  

”Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og vi har igennem første halvår af 2021 tilknyttet nye dygtige talenter, og også meget stærke og erfarne medarbejdere til det nye erhvervsmæglerteam. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind i vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet i Peter”, udtaler Mattias Manstrup, der præciserer at Peter ikke alene er valgt ud fra sine flotte resultater og netværk i branchen, men lige så vigtigt grundet Peters menneskelige egenskaber og værdier.

Det har været vores store ønske i mange år at samle dette helt fantastiske hold omkring os. I en branche, hvor der ofte er fokus på enkeltmandspræstationer, så er vores filosofi meget klar. Vi er et hold, hvor alle i virksomheden har en unik rolle, og hvor ingen hverken er eller bliver større end holdet. Vi arbejder sammen, og vi vinder og lykkes sammen – det kommer kunderne til gode, og dermed også virksomheden som helhed”, fortsætter Mattias Manstrup, der fremadrettet fortsat varetager den daglige ledelse af virksomheden.

Peter Rom Christiansen er lokalt forankret i Nordjylland og bor i Aalborg sammen med sin hustru og to børn. Men Peter har igennem hele sin karriere været vant til at have store dele af Danmark som sin arbejdsplads i forbindelse med større ejendomstransaktioner, og han glæder sig til at komme i gang igen efter at have været fritstillet som følge af sin konkurrenceklausul. Da jeg fik muligheden for at blive en del af Nordicals Aalborgs partnerkreds, var jeg, trods mange lærerige og gode år hos Colliers International, ikke et øjeblik i tvivl om, at dette var det helt rigtige for mig. Noget af det, der virkelig tiltaler mig er firmaets vision om at skabe resultaterne sammen i et fællesskab, hvor kunden er i centrum. Jeg er både glad og ydmyg over den tillid Nordicals har vist mig – og jeg glæder mig til at bidrage til fællesskabet og målsætningen om fortsat at være regionens stærkeste erhvervsmæglerfirma i fremtiden", siger Peter Rom Christiansen om sit skifte.

Hos Nordicals Aalborg får Peter Rom Christiansen blandt andet det interne ansvar for det samlede mæglerteam, som lige nu består af 7 stærke erhvervsmæglere, og som snart suppleres af to yderligere markante erhvervsmæglerprofiler. En rolle som Peter glæder sig meget til at være i: ”Det er lykkedes virksomheden at samle et energisk og dynamisk team bestående af både unge fremadstormende talenter og en solid base af erfarne erhvervsmæglere med et meget stærkt netværk, og jeg glæder mig helt vildt til at skulle arbejde sammen med denne gruppe af mennesker hver dag. Fællesnævneren har været, at vi har fundet markedets stærkeste og dygtigste profiler, som ikke bare er fagligt stærke profiler men også holdspillere, som deler vores filosofi omkring, hvilken rolle og værdier vi som erhvervsmæglere skal repræsentere i samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere”, fortsætter Peter Rom Christiansen.

På kædekontoret hos Nordicals A/S har administrerende direktør Erik Andresen fulgt den positive udvikling i Aalborg tæt. ”I min optik har Nordicals Aalborg formået at skabe det stærkeste hold, der nogensinde er set i Nordjylland. Peter Rom Christiansen er en markant profil, der vil bidrage positivt til både Aalborg kontorets og kædens udvikling fremover med sin personlighed, erfaring og kompetencer”, udtaler administrerende direktør for Nordicals kæden Erik Andresen.

Til top