Nybolig Erhverv skifter navn til Nordicals

Navneskiftet markerer en ny vækststrategi for erhvervsmæglerkæden, som styrker rådgivningen over for de største investorer både i Danmark og udlandet.

Nybolig Erhverv skifter navn til Nordicals

Af Signe Lund

D. 27.01.19

Nordicals er det nye navn på en af Danmarks markedsledende erhvervsmæglerkæder, Nybolig Erhverv.

Erik Andresen fortsætter som administrerende direktør for virksomheden, som får langt mere samlet styrke. Samtidig med navneskiftet opjusterer Nordicals sin Capital Markets-afdeling, som retter sig mod udenlandske investorer, professionelle ejendomsaktører som pensionsselskaber og fonde samt større private investorer.

»Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker kompetencerne og ydelserne i Nordicals for at imødekomme markedets krav og forventninger. Vi fortsætter med at rådgive erhvervslivet og skabe rammerne for deres vækst, og samtidig udvider vi på investeringsområdet, vores specialistviden og vores stærke netværk i både den danske og internationale sammenhæng,« siger Erik Andresen.

Interessen fra eksempelvis udenlandske ejendomsinvestorer er stigende, og denne udvikling ønsker Nordicals at matche endnu bedre. Nordicals har allerede et veludbygget internationalt netværk gennem et tæt samarbejde med Savills, der er en af verdens største erhvervsejendomsrådgivere.

»Vi vil styrke vores internationale samarbejde yderligere, tænke fremad og udad og identificere internationale muligheder. De opgaver vil vi i endnu højere grad kunne løfte med en storkundeafdeling og specialister i de største byer,« siger Erik Andresen.

Det nye Nordicals udvider også på andre områder. Markedstendensen er eksempelvis, at stadig færre investorer ejer stadig større enheder, og det medfører stigende efterspørgsel efter ejendomsservices og proptech-ydelser. Tendensen gælder ikke blot for kontor- og boligporteføljer, men også eksempelvis butikskæder og hoteller.

»Udviklingen går eksempelvis i retning af, at de enkelte ejendomsporteføljer bliver større. Det kræver endnu større indsigt i markederne og analyse af udviklingen i vores rådgivning, når en investering skal ses i national og global sammenhæng. Desuden kommer vi fremover til at udvikle en række services relateret til erhvervsejendomme. Som samlet rådgivningshus kan vi håndtere langt flere aspekter af ejendomsdriften og investeringsrådgivningen,« siger Erik Andresen.

Han lægger ikke skjul på, at målet er at udvide Nordicals over hele Danmark.

»Vi har et stærkt fokus på at konsolidere os og styrke vores markedsposition yderligere gennem organisk vækst og opkøb. Vi går efter at være den foretrukne erhvervsejendomsrådgiver, som skaber værdi med både indsigt og udsyn,« siger Erik Andresen.

 

Erik Andresen

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler

eas@nordicals.dk
+4528157495

Seneste artikler

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Epson skifter hovedsæde og rykker ind i nyt kontorfællesskab: Business House præmieres af Brøndby Kommune for en flot og tidssvarende istandsættelse

I begyndelsen af 2017 blev den verdensomspændende printergigant Epson opsagt fra deres daværende lejemål i Herlev, og påkrævet fraflytning inden udgangen af 2018. 

Navnerelease for Nordicals i Odense Koncerthus

Nordicals blev i dag budt officielt velkommen til verden med et velbesøgt arrangement – og brunsviger.

Til top