Nybolig Erhverv skifter navn til Nordicals

Navneskiftet markerer en ny vækststrategi for erhvervsmæglerkæden, som styrker rådgivningen over for de største investorer både i Danmark og udlandet.

Nybolig Erhverv skifter navn til Nordicals

Af Signe Lund

D. 25.01.19

Nordicals er det nye navn på en af Danmarks markedsledende erhvervsmæglerkæder, Nybolig Erhverv.

Erik Andresen fortsætter som administrerende direktør for virksomheden, som får langt mere samlet styrke. Samtidig med navneskiftet opjusterer Nordicals sin Capital Markets-afdeling, som retter sig mod udenlandske investorer, professionelle ejendomsaktører som pensionsselskaber og fonde samt større private investorer.

»Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker kompetencerne og ydelserne i Nordicals for at imødekomme markedets krav og forventninger. Vi fortsætter med at rådgive erhvervslivet og skabe rammerne for deres vækst, og samtidig udvider vi på investeringsområdet, vores specialistviden og vores stærke netværk i både den danske og internationale sammenhæng,« siger Erik Andresen.

Interessen fra eksempelvis udenlandske ejendomsinvestorer er stigende, og denne udvikling ønsker Nordicals at matche endnu bedre. Nordicals har allerede et veludbygget internationalt netværk gennem et tæt samarbejde med Savills, der er en af verdens største erhvervsejendomsrådgivere.

»Vi vil styrke vores internationale samarbejde yderligere, tænke fremad og udad og identificere internationale muligheder. De opgaver vil vi i endnu højere grad kunne løfte med en storkundeafdeling og specialister i de største byer,« siger Erik Andresen.

Det nye Nordicals udvider også på andre områder. Markedstendensen er eksempelvis, at stadig færre investorer ejer stadig større enheder, og det medfører stigende efterspørgsel efter ejendomsservices og proptech-ydelser. Tendensen gælder ikke blot for kontor- og boligporteføljer, men også eksempelvis landbrug, butikskæder og hoteller.

»Udviklingen går eksempelvis i retning af, at de enkelte ejendomsporteføljer bliver større. Det kræver endnu større indsigt i markederne og analyse af udviklingen i vores rådgivning, når en investering skal ses i national og global sammenhæng. Desuden kommer vi fremover til at udvikle en række services relateret til erhvervsejendomme. Som samlet rådgivningshus kan vi håndtere langt flere aspekter af ejendomsdriften og investeringsrådgivningen,« siger Erik Andresen.

Han lægger ikke skjul på, at målet er at udvide Nordicals over hele Danmark.

»Vi har et stærkt fokus på at konsolidere os og styrke vores markedsposition yderligere gennem organisk vækst og opkøb. Vi går efter at være den foretrukne erhvervsejendomsrådgiver, som skaber værdi med både indsigt og udsyn,« siger Erik Andresen.

 

Erik Andresen

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler

eas@nordicals.dk
+4528157495

Til top