Savills tager førstepladsen for 13. år i træk

Nordicals’ internationale samarbejdspartner Savills er endnu engang kåret som førende ”superbrand” inden for ejendomsrådgivning i en årlig brandundersøgelse.

Savills tager førstepladsen for 13. år i træk

Af Jan B. Jensen

D. 12.04.19

Undersøgelsen foretages hvert år af The Centre for Brand Analysis, TCBA, og Dynata, som er førende inden for dataindsamling og forskning. 2.500 britiske erhvervsledere og et særligt nedsat ekspertråd bestående af 24 B2B-marketingledere har på baggrund af en række kriterier vurderet 1.600 forskellige brands fordelt på 63 forskellige kategorier.

Kvalitet, pålidelighed og differentiering
”Savills er tildelt førstepladsen i kategorien ejendomsrådgivning, fordi rådgivningsvirksomheden på bedste vis opfylder undersøgelsens tre kernekrav til et ”superbrand”, som er et brand, der udviser en høj grad af kvalitet, pålidelighed og differentiering,” fortæller Jacob Lund, CEO og partner i Nordicals København.

James Sparrow, CEO i Savills UK og EMEA, glæder sig over kåringen og forklarer, at Savills styrkeposition er drevet af brandets historie og kultur. Forretningen har fokus på mennesker og bygger på en helt særlig iværksætterånd, der holdes i live af kreative og passionerede medarbejdere.

Seneste artikler

Nye motorvejsstrækninger gavner erhvervslivet og giver øget vækst

Flere områder rundt om i Danmark kan se frem til bedre infrastruktur de kommende år, og både i Nordsjælland og Horsens ser man frem til det løft, som de nye og forbedrede motorvejsstrækninger kommer til at give.

Historisk bygning i hjertet af Odense skal have nye lejere

De første lejere er fundet til Flakhaven 1 i Odense, som næsten udelukkende har fungeret som bankbygning indtil nu, hvor Danske Bank er flyttet ud.

Nordicals har fået en god start efter navneskifte

Styrkede kompetencer, mange besøgende og positive tilkendegivelser har været nogle af højdepunkterne i Nordicals' første tid med nyt navn.

Nye principper for valuarvurdering giver nøjagtig værdiansættelse af andelsforeningens ejendom

Der kan være flere millioner at hente i økonomisk gevinst for andelsforeninger, som får udarbejdet en valuarvurdering. Mange andelsforeninger følger stadig den offentlige vurdering, men værdien af en konkret valuarvurdering overstiger langt udgiften til valuaren.

Tenant Representation genforhandlede lejekontrakt for svensk bank og sikrede istandsættelse af lejemål med fuld finansiering fra udlejer

Nordicals i København har i Tenant Representation bistået en større svensk bank ved en genforhandling af deres eksisterende lejekontrakt. Den svenske bank efterspurgte rådgivning i ønsket om at finde et nyt lejemål, som kunne opfylde nogle specifikke ønsker og behov til en fremtidig arbejdsplads. Resultatet af vores rådgivningsarbejde muliggjorde, at vi kunne identificere et stort udviklingspotentiale i kundens eksisterende lejemål, som betød, at den svenske bank kunne blive i deres nuværende lejemål.

Til top