Sjældent udbudt industriejendom i Horsens forventes at skabe stor køberinteresse

   

Sjældent udbudt industriejendom i Horsens forventes at skabe stor køberinteresse

Sag | 26.08.2024

Nordicals Horsens har fået til opgave at sælge en 20.000 kvadratmeter stor erhvervsejendom. Lager- og produktionsejendomme i denne størrelse bliver sjældent udbudt som brugerejendom. Netop derfor forventes der stor efterspørgsel på ejendommen, som nu rammer markedet med en pris på 100 millioner kroner.

I Horsens, en af Danmarks mest eftertragtede vækstbyer, har Nordicals Horsens fået til opgave at formidle salget af en attraktiv erhvervsejendom med kombinerede industri-, lager- og kontorfaciliteter.

Ejendommen på Lokesallé 65 har et samlet areal på 19.951 kvadratmeter, hvoraf cirka 1.500 kvadratmeter er en nyere kontorbygning.

Ejendommen, der udbydes som brugerejendom til 100 millioner kroner, har et betydeligt potentiale for virksomheder, der ønsker at kombinere eget brug med indtægten fra udlejning af en del af bygningen.

Nordicals Horsens er af den lokale virksomhed Nissens Cooling Solutions A/S blevet betroet opgaven med at sælge Lokesallé 65. Nissens Automotive A/S forbliver lejer af 5.046 kvadratmeter. Den øvrige andel af ejendommen på omkring 14.000 kvadratmeter bliver ledig og kan tages i brug af den nye ejer.

”Ejendommen har en god beliggenhed tæt på E45, og med et samlet areal på knap 20.000 kvadratmeter får virksomheder mulighed for at samle deres aktiviteter ét sted,” fremhæver Jesper Düring, partner i Nordicals Horsens.

Forventer stor efterspørgsel
Lokesalle 65 er beliggende med god synlighed i et attraktivt erhvervsområde sydvest for Horsens C, hvilket sikrer god infrastruktur med nem adgang til motorvejsnettet. Netop kombinationen af beliggenheden samt ejendommens størrelse og type gør den attraktiv.

”Lager- og produktionsejendomme i denne størrelse med placering ved E45 bliver meget sjældent udbudt som brugerejendom. Derfor forventer vi også stor efterspørgsel,” siger Per Ahlgreen, partner i Nordicals Horsens.

Han peger samtidig på, at befolkningstilvæksten i Horsens og den øgede konkurrence om arbejdskraft underbygger ejendommens værdi og potentiale.

En analyse fra Dansk Erhverv viser, at Horsens topper listen over danske kommuner, som forventeligt står over for den største procentuelle befolkningsvækst målt på udviklingen i antallet af 20-69-årige. Således lyder vækstestimatet på 19,0 procent for aldersintervallet 20-69 år i perioden 2024-2050. Det svarer til 11.600 flere indbyggere i den eftertragtede aldersgruppe i Horsens Kommune.

 

For prospekt, yderligere information eller fremvisning kan Nordicals Horsens kontaktes direkte via partner Per Ahlgreen og partner Jesper Düring – se nedenstående kontaktoplysninger.

Kontakt

Per Ahlgreen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Horsens

Jesper Reinholt Düring

Indehaver, erhvervsmægler, HD-F

Horsens

Til top