Kobbelvej 30
4780 Stege

Sagsnr. 11523685

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.433 m²

6.911 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.495.000 kr.

1.043 kr.

483 kr.

0 kr.

Erhvervsejendom i offentlig udbud

For Vordingborg Kommune udbydes ejendommen til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021.

Ejendommen er beliggende i et erhvervsområde i udkanten af Stege. Ejendommen ligger på en hjørnegrund som giver en god synlighed for de forbi kørende trafikanter.
Ejendommen er bygget som en lager ejendom hvor der er indbygget et mindre værkstedsrum og nogle personalefaciliteter i form af kontor, bad og toilet samt et spisekøkken. I det store lagerrum som er en koldhal er der mulighed for at køre ind med større biler og lastbiler via den store port. Ved siden af hallen er der et overdækket areal som nemt kunne lukkes med porte.
Bygning 2 på 71 m² er i mindre god stand og køber må forvente enten at renovere den eller rive den ned.
Grunden som ejendommen ligger på er en god stor grund med masser af plads til oplag eller mulighed for at bygge mere på grunden. Grunden er delvist indhegnet med port(hegnet er nogle steder gået i stykker).

Fremvisning efter aftale med Nordicals Sjælland P/S, hvor der ligeledes kan rekvireres særskilt udbudsmateriale.

Bud modtages løbende og sælger tager stilling til hvert indkomne bud.

Udbudsform
Udbud gennemføres efter reglerne om offentlig udbud ved salg af kommunes ejendomme. Sælger er berettiget til at vælge mellem de modtagne købstilbud, og eventuelt forkaste dem alle.

Købstilbud
Købstilbud skal afgives skriftligt på særlig formular som udleveres fra Nordicals Sjælland sammen med udbudsmaterialet. Det er en vejledende pris, der er angivet på salgsopstillingen.

Læs mere

Vil du vide mere?

Sonny Raunholt Johansen

srj@nordicals.dk

+45 5950 1212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top