Nordicals

Præstøvej 111, 4700 Næstved

CVR: 37307890

Mandag - Fredag

09.00 - 16.00

Har du brug for rådgivning?

Send os en besked

Nordicals Sjælland er Region Sjællands største erhvervsmæglerkæde. Vi har 3 afdelinger placeret i regionen - i Næstved, Roskilde og Slagelse. På landsplan har vi 22 afdelinger fordelt over hele Danmark og en Capital Markets-afdeling i København. Vi har et unikt netværk, som vi har oparbejdet gennem mange år. Vores store lokalkendskab gør, at vi kender de lokale beslutningstagere og ved hvad der rør sig på den politiske scene. Vi er kompetente til at håndtere selv de største opgaver og med vores lokale styrker, har du altid det bedste fundament for det bedste samarbejde.

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nordicals Sjælland skaber rammerne for din virksomhed. Vi ser mulighederne i markedet og vi analyserer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, så hver eneste af dine investeringer, lejere eller ejendomme skaber værdi og fremgang. Med vores lokale forankring og samtidig nationale og internationale samarbejde skaber vi værdi på alle niveauer. 

Vores medarbejdere

Henning Skou

Daglig leder, erhvervsmægler, MDE

Sonny Raunholt Johansen

Erhvervsmægler

Michelle Dyreholt Boesgaard

Erhvervsmægler MDE

Tanja Vinholt

Sagskoordinator, MDE

Karin Jensen

Sagskoordinator

Ejendomme til salg/leje

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Til top