Nordicals

Vester Farimagsgade 7, 1606 København

CVR: 34093466

Mandag - Fredag

09.00 - 16.00

Har du brug for rådgivning?

Send os en besked

Nordicals - Vi er nordiske

Nordicals er en førende erhvervsmægler- og rådgivningsvirksomhed med en dominerende position på det danske ejendomsmarked. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle segmenter af erhvervs- og investeringsejendomme med et mål om at skabe maksimal værdi for dig.

Hos Nordicals udvikler vi vores potentiale og har altid et skarpt fokus på at udfordre os selv inden for ejendomsmarkedets mange felter. I vores analytiske, faglige og personlige arbejdsgang sigter vi mod nye højder, og rykker grænserne for det vi kan, og det vi skal kunne – fordi vi tænker større på vegne af dig.

Nordicals i København er en del af den landsdækkende kæde Nordicals, som er repræsenteret af 170 medarbejdere fordelt blandt 22 afdelinger. Vi investerer vores ressourcer i det strategiske samarbejde på tværs af landet, hvorfor vi er i stand til at gennemføre værdifulde løsninger for dig – uanset behov.
Med vores stærke personlige- og forretningsmæssigt netværk og detaljerede markedsindsigt
sikrer vi dig lokale og globale kundefordele.

 

 

Markedsrapport teaser

Få et indblik i investeringsmarkedet og læs bl.a. om værdistigning via udvikling af ejendomme 

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Vi er analytiske

Med et solidt hold af markedsspecialister i vores research- og analyseafdeling er vi altid på forkant med markedsudviklingen. Vores globale rækkevidde og mangeårige erfaring med ejendomstransaktioner har muliggjort, at vi hos Nordicals tilbyder branchens stærkeste kompetencer inden for værdiansættelse, valuarvurdering, værdioptimering af porteføljer og ejendomsrelatererede udviklingsprojekter samt rådgivning i forbindelse med erhvervsudlejning. Vores styrkeposition udbygges af vores videnstunge Capital Markets-afdeling, bestående af et ekspertteam, der sidder inde med en høj specialiseret viden om feltet.

Vi er Globale

Gennem vores globale partnerskab med det verdensomspændende rådgiverhus Savills har vi udbredt ekspertise inden for cross-border transaktioner og rådgivning i strategisk og kommercielt henseende.
Savills massive tilstedeværelse på den internationale scene bistår sammen med vores indgående kendskab til de lokale markedsaktører med at gennemføre succesfulde salgs- og udlejningsprocesser i et tværnationalt aspekt.

 

Vi er Nordicals

Vores målsætning bygger fremsynet og realistisk på at levere helstøbte resultater, der fremtidssikrer dit potentiale i et højudviklet lokalt og globalt marked.

Vi tænker større på vegne af dig.

Nordicals rådgiver inden for følgende områder: 

 • Køb og salg af erhvervsejendomme
 • Investering i erhvervsejendomme
 • Leje og udlejning af erhvervsejendomme- og lokaler
 • Capital Markets
 • Ejendoms- og markedslejevurderinger
 • Valuarvurderinger, herunder andelsboligvurderinger
 • Værdiansættelser og due diligence
 • Syn og skøn rapporter
 • Markedsanalyser
 • Tenant Representation
 • Projektudvikling

 

Få en uforpligtende vurdering af din ejendom

Vores medarbejdere

 

Mikkel Andersen

Partner, MDE, MRICS

Anders Bengtsson

Partner, MDE, MRICS

Stig Plon Kjeldsen

Partner, Head of Research & Valuation, MRICS

Anna Louise Normand

COO

Jens Juel Ulrich

Senior Investment Advisor

Rasmus Eilertsen

Associate Director

Jan Dahl

Director, Head of Lettings, MDE, MRICS

Nick Ragnar Lautrup

Commercial Advisor

Aqleema Waseem Asher

Commercial Advisor

Charlotte Sthaalros

Director, Head of Tenant Representation, MDE

Katrine Skovbæk Rønsholt

Student Assistant, Tenant Representation

Malene Surangi Meyer

International Investment Coordinator

David Hauge

Associate Director

Casper Abild

Associate Director

Nicklas Kastrup

Senior Investment Analyst

Jeppe Fromm

Senior Investment Analyst

Christian Lundhøj Jensen

Investment Analyst

Jens Brink

Student Assistant, Research & Valuation

Jens Jørgen Nordtorp Henriksen

Student Assistant, Research & Valuation

Frederik Normann Grut

Student Assistant, Research & Valuation

Sebastian Bille-Brahe Raahauge

Student Assistant, Research & Valuation

Kristian Harald Kjær Hansen

Investment Analyst

Jeanne Lindgaard

Head of marketing

Louise de Lacour

Marketing Coordinator & Graphic Designer

Laura Eckardt

Student Assistant, Marketing

Nicole Jepsen (barsel)

Executive Assistant and Head of Human Resources

Vibe Hoffmann Pedersen

Executive Assistant

Lene Storgaard

Head of Secretariat, Property Manager

Camilla Rohde-Andersen

Back Office Assistant, MDE

Yvonne K. Sørensen

Back Office Assistant

Mette Nielsen

Back Office Assistant

Pernille Nielsen

Accountant

Ejendomme til salg/leje

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Vores services

Investering

Nordicals i København er markedsledende inden for salg af investeringsejendomme i København og de omkringliggende kommuner. Vores investeringsrådgivere har alle omfattende erfaring med at håndtere professionelle og strukturerede salgsprocesser og formår at målrette ejendommen markedets prisførende investorer. Således garanterer vi en vellykket og timet eksekvering af den planlagte salgsstrategi.

Analyse & vurdering

Vi er eksperter i værdiansættelse af ejendomme og foretager hvert år talrige valuarvurderinger, herunder af andelsboligforeninger. Med branchens stærkeste research- og analyseafdeling, er vi altid på forkant med udviklingen på markedet, hvilket vi aktivt benytter i vores rådgivningsarbejde for at skabe størst mulig værdi for vores kunder. 

Udlejning

Vores tilgang til udlejning tager udgangspunkt i værdiskabelse for udlejer. Via vores dedikerede team af udlejningsmæglere, står vi for proaktive og målrettede løsninger, som tager afsæt i dybdegående viden om markedet – og ikke mindst lejerne. Hele teamet har flere års erfaring med udlejning af erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Tenant representation

Vores tenant representation-specialister tilbyder rådgivning til virksomheder der søger nyt lejemål eller ønsker en genforhandling af en eksisterende kontrakt. Vi står således for grundig afdækning af kundens behov samt identifikation af velegnede lejemål. Naturligvis repræsenterer vi også kunden ved de endelige kontraktforhandlingerne med udlejer.

Marketing

For Nordicals i København er det helt centralt, at vi aktivt arbejder for at få skabt størst mulig opmærksomhed omkring vores salgs- og udlejningssager. Derfor er vores dedikerede marketingafdeling sammensat af de stærkeste ressourcer inden for markedsføring, kommunikation og grafisk design, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores kunder de mest effektive og målrettede markedsføringsløsninger, som vil øge ejendommens/lejemålets eksponering over for potentielle købere og lejere.

Sagsbehandling

Vores yderst kompetente sagsbehandlere bidrager til at sikre den højeste kvalitet i forbindelse med håndtering af alle vores sager. Dette involverer oprettelse og klargøring af sagen, indhentning af dokumenter samt udarbejdelse af opstillinger, lejekontrakter og købsaftaler. Endvidere står sagsbehandlerne for oprettelse og vedligeholdelse af datarum samt projektstyring i DD-processen, opfølgning på deadlines og overordnet salgskoordinering.

Til top