Nordicals

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

CVR: 17990446

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 15.30

Værdiskabende ejendomsrådgivning i Region Nordjylland

Nordicals er Region Nordjyllands største erhvervsmægler med mere end 30 års erfaring på markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi tænker større som en del af Danmarks stærkest repræsenterede erhvervsejendomsrådgiver med forretninger over hele landet. Vi har egen analyse- og Capital Markets-afdeling, og har et internationalt samarbejde med Savills, et af verdens største rådgiverhuse inden for erhvervsejendomme.

Derfor har Nordicals de stærkeste relationer i markedet. Vi hjælper dig med at finde de rigtige erhvervslokaler, de rigtige lejere eller den rigtige investering, og vi skaber markante resultater i markedet for erhvervsejendomme, som er præget af stærk økonomisk vækst.

 

Nordicals tilbyder rådgivning om erhvervsejendomme i Region Nordjylland

 • Investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme
 • Kontorer og domiciler
 • Projektudvikling og erhvervsgrunde
 • Andelsboligforeninger
 • Retail og butikslokaler, restauranter og caféer
 • Industri- og produktionsejendomme
 • Lagerejendomme og logistikejendomme

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nordicals rådgiver inden for alle aspekter af ejendomshandel:

 • Porteføljeinvestering, projektudvikling og porteføljemanagement
 • Salg og køb af erhvervsejendomme til eget brug
 • Leje og rådgivning, udlejning og tenant representation
 • Asset management og porteføljeudvikling
 • Byudvikling og lokalplansudvikling
 • Rådgivning og analyse
 • Offentlige udbud
 • Finansieringsrådgivning og corporate finance
 • Due diligence og værdiansættelse af erhvervsejendomme
 • RICS-certificerede vurderinger og internationalt samarbejde med Savills
 • Valuarvurderinger, opløsning og salg af andelsboligforeninger
 • Fortrolige søgeopgaver for virksomheder

 

 

Nordicals er Danmarks mest repræsenterede erhvervsmæglerkæde med 23 forretninger over hele Danmark. Jo bedre, du kender markedet, og er til at læse det – jo mere du er på forkant med udviklingen; jo bedre afkast kan din investering give.

Hos Nordicals er vi blandt landets førende rådgivere inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi rådgiver. Vi vurderer. Vi hjælper med leje, køb, salg og investering. Vi formidler ejendomme i hele Region Nordjylland og det store opland omkring Aalborg. 

Gennem vores internationale samarbejde med Savills har vi desuden et værdifuldt og omfattende netværk, som strækker sig over det meste af verden. Herigennem har vi stået for flere markante internationale transaktioner, og vi deler og analyserer værdifuld og værdiskabende viden om trends og tendenser på de store europæiske markeder.

Vi skaber værdi for vores kunder 

Vi ser mulighederne i erhvervsejendomsmarkedet i Region Nordjylland, og det gælder såvel traditionelle erhvervsmægleropgaver som større udviklingsprojekter. Vi har redskaberne og netværket til at sikre dig optimal ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje inden for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi arbejder seriøst, målrettet og vedholdende med enhver sag - stor som lille - både lokalt og nationalt.

Vi skaber resultater
En af vores mange styrker er, at vi skaber resultater. Vores kompetente medarbejderstab, med mere end 60 års samlet erfaring i branchen, har en høj faglighed og en god kombination af dynamik og erfaring. Vi er opdateret omkring lovgivning og ejendomsmarkedet via vores løbende uddannelse igennem MDE (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket gør, at vi skaber resultater og er vores kunders foretrukne rådgiver. 

Vores netværk er unikt
Hos Nordicals kender vi betydningen af et resultatorienteret og tillidsfuldt samarbejde, og vi kommer i mål med vores opgaver. Det er forudsætningen for at kunne bygge fremtiden på langvarige relationer, og derfor har vi et unikt netværk, som konstant bliver udvidet. 

Vi har egen analyse- og Capital Markets-afdeling, og internationalt samarbejder vi med Savills, et af verdens største rådgiverhuse inden for erhvervsejendomme

Vores medarbejdere

Mattias Manstrup

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R)

Aalborg

Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar

Aalborg

Kim Jacobsen

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R), MRICS, valuar

Aalborg

Niels Voigt Guldbjerg

Erhvervsmægler MDE, valuar

Aalborg

Nikolaj Kjelder

Erhvervsmægler MDE, diplomvaluar

Aalborg

Jan Behrensdorff

Kontorchef

Aalborg

Michelle D. Molin

Sagsbehandler

Aalborg

Finn Hvillum

Bogholder

Aalborg

Ejendomme til salg/leje

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Har du brug for rådgivning?

Send os en besked via kontaktformularen.

Til top