100.000 kvadratmeter stor investeringsgrund solgt i Esbjerg

100.000 kvadratmeter stor investeringsgrund solgt i Esbjerg

Sag | 21.02.2023

Willemoes Holding overtager stor investeringsgrund ved siden af Esbjerg Gods.

Nordicals Esbjerg har formidlet en nyligt indgået købsaftale mellem Steff-Byg og Villemoes Holding om Alssundvej 1 i Esbjerg. Villemoes-koncernen, der allerede har betydelige ejendomsinteresser i Esbjerg, har købt investeringsgrunden ved siden af Esbjerg Gods. Grunden råder over 100.000 kvadratmeter erhvervsjord i udkanten af Esbjerg bymidte.

Partner hos Nordicals Esbjerg, René Lennart Madsen, der formidlede handlen, beretter om en god salgsproces.

”Det har været en rigtig god salgsproces, og Steff-Byg valgte, at det var Villemoes Holding som skulle være køber til grunden. Der blev lagt vægt på, at det er et lokalt selskab, som er dygtige til udvikling indenfor erhvervsbyggeri,” udtaler René Lennart Madsen, Indehaver i Nordicals Esbjerg.

Repræsentant for Willemoes Holding, Frederik Villemoes, afslører, at den velbelagte grund endnu ikke har et officielt formål, men at familien ser gode muligheder – særligt i betragtning af grundens gode placering.

René Lennart Madsen fortæller yderligere, at der har været god interesse for grunden.

”Det har været en interessant sag, og det viste sig også ved, at vi havde flere aktører, som viste interesse for grunden. Grunden har har en superbeliggenhed med stor synlighed, og det har meget naturligt tiltrukket opmærksomhed,” fortæller René Lennart Madsen.

 

Vil du være opdateret på markedsudviklingen nationalt, lokalt eller regionalt? Eller over det dele?

I vores datadrevne, digitale indholdsunivers Nordicals Foresight kan du læse om faktorer, der påvirker det danske ejendomsmarked. Læs om den nationale udvikling her, mens du i CityForesight her kan følge det professionelle marked i over 20 danske byer og områder.

Til top