Markant kontor- og undervisningsejendom med stort potentiale til salg på Frederiksberg

   

Markant kontor- og undervisningsejendom med stort potentiale til salg på Frederiksberg

Sag | 22.05.2024

Via et offentligt udbud er der nu mulighed for at erhverve en godt 7.000 kvadratmeter stor, historisk erhvervsejendom med attraktiv placering på Frederiksberg. Nordicals København forestår udbuds- og salgsprocessen med buddeadline den 15. august 2024.

Der er nu en unik mulighed for at overtage en sjældent udbudt kontor- og undervisningsejendom på Frederiksberg. Det drejer sig om en tidligere konfektionsfabrik, der i dag fungerer som uddannelsesinstitution for Københavns Professionshøjskole. Det samlede bygningsareal er 7.174 kvadratmeter fordelt på fire etager samt kælder, hvoraf kælderarealet udgør 1.227 kvadratmeter og tagetagearealet 26 kvadratmeter. Grundarealet er 3.152 kvadratmeter.

Kontor- og undervisningsejendommen med stort potentiale i et populært område med blandet anvendelse har en særdeles attraktiv beliggenhed på Kronprinsesse Sofies Vej 35A. Den historiske ejendom består af 7 bygningskroppe, som er opført i henholdsvis 1898, 1918, 1934, 1947 og 1951, mens hovedbygningen har gennemgået til- og ombygning i 2021.

Bag salget står Københavns Professionshøjskole S/I, som udbyder den attraktive kontor- og undervisningsejendom på Kronprinsesse Sofies Vej 35A, 2000 Frederiksberg, i et offentligt udbud. Nordicals København forestår udbuds- og salgsprocessen med buddeadline den 15. august 2024 kl. 12. Ejendommen udbydes uden pris.

Københavns Professionshøjskole fraflytter løbende ejendommen i takt med, at eksaminer og andet forfaldende er afviklet. Ejendommen vil derfor stå tom ved overtagelse til fuld disposition for en køber. Der lægges op til overtagelse per 1. marts 2025.

Spændende udviklingsmuligheder
Hos Nordicals København, der som nævnt forestår udbuds- og salgsprocessen vedrørende Kronprinsesse Sofies Vej 35A, peger associeret partner og erhvervsmægler Phillip Adler på, at ejendommen overtages tom uden lejer, hvilket åbner op for udviklingsmuligheder:

”Det betyder, at der foreligger spændende udviklingsmuligheder fra dag ét med mulighed for en signifikant upside.”

”Det er tilmed unikt, at der er mulighed for at overtage så mange kvadratmeter så centralt på Frederiksberg, som der er tale om i dette tilfælde. Herudover giver de forholdsvis få bærende vægge i den eksisterende kontor- og undervisningsejendom mulighed for stor fleksibilitet i forbindelse med indretning af ejendommen,” fremhæver Phillip Adler fra Nordicals København.

Der afholdes åbent hus på ejendommen – Kronprinsesse Sofies Vej 35A, 2000 Frederiksberg – den 30. maj 2024 kl. 15.00 samt den 6. juni 2024 kl. 15.00.

Tilbudsgiver er bundet af sit bud, indtil accept/forkastning foreligger.

Københavns Professionshøjskole

Kronprinsesse Sofies Vej 35A, 2000 Frederiksberg

Læs mere om ejendommen og udbuddet her

Til top