Nordicals Capital Markets

Nordicals har kompetencerne og styrken til en fuldstændig håndtering af de største ejendomstransaktioner.

Nordicals Capital Markets

Af Jan Jensen

D. 20.11.18

Som en del af vækststrategien for det nye Nordicals træder Nordicals Capital Markets langt stærkere frem, fortæller administrerende direktør Erik Andresen.

 »Vi har gennem flere årtier varetaget Capital Markets-transaktioner på vegne af kapitalfonde og pensionskasser, udenlandske investorer og private porteføljeejere. Vi retter et større fokus mod vores Capital Markets-afdeling lige nu, men kompetencerne har vi allerede i huset – herunder markedsanalyse, værdiansættelse, forhandling og salgsproces af investeringsejendomme og porteføljer,« siger Erik Andresen.

Nordicals Capital Markets tilbyder ejendomsinvestorer, selskaber og institutionelle investorer en fuldstændig håndtering af transaktionsprocessen. Nordicals har stærke investorrelationer og et omfattende off market-netværk på såvel det danske som det internationale ejendomsmarked.

»Vi bringer den enkelte ejendom i spil for relevante private og institutionelle markedsaktører. Vores netværk giver os en særlig indsigt i den enkelte investors strategier og investeringskriterier, så vi kan rådgive vores kunde, tilrettelægge og forestå den samlede transaktionsproces,« siger Erik Andresen.

Nordicals Capital Markets hviler på et fundament af unikt markedskendskab i alle regioner. De enkelte afdelinger og Nordicals’ ejendomsspecialister indgår i en dynamik med Nordicals Capital Markets.

»Vores Capital Markets-afdeling består af højtspecialiserede analytikere og erfarne forhandlere, som sikrer optimal rådgivning og styrke ved hver enkelt ejendomstransaktion,« siger Erik Andresen.

 

Erik Andresen

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler

eas@nordicals.dk
+4528157495

Seneste artikler

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Epson skifter hovedsæde og rykker ind i nyt kontorfællesskab: Business House præmieres af Brøndby Kommune for en flot og tidssvarende istandsættelse

I begyndelsen af 2017 blev den verdensomspændende printergigant Epson opsagt fra deres daværende lejemål i Herlev, og påkrævet fraflytning inden udgangen af 2018. 

Navnerelease for Nordicals i Odense Koncerthus

Nordicals blev i dag budt officielt velkommen til verden med et velbesøgt arrangement – og brunsviger.

Til top