Nordicals Capital Markets

Nordicals har kompetencerne og styrken til en fuldstændig håndtering af de største ejendomstransaktioner.

Nordicals Capital Markets

Af Jan Jensen

D. 20.11.18

Som en del af vækststrategien for det nye Nordicals træder Nordicals Capital Markets langt stærkere frem, fortæller administrerende direktør Erik Andresen.

 »Vi har gennem flere årtier varetaget Capital Markets-transaktioner på vegne af kapitalfonde og pensionskasser, udenlandske investorer og private porteføljeejere. Vi retter et større fokus mod vores Capital Markets-afdeling lige nu, men kompetencerne har vi allerede i huset – herunder markedsanalyse, værdiansættelse, forhandling og salgsproces af investeringsejendomme og porteføljer,« siger Erik Andresen.

Nordicals Capital Markets tilbyder ejendomsinvestorer, selskaber og institutionelle investorer en fuldstændig håndtering af transaktionsprocessen. Nordicals har stærke investorrelationer og et omfattende off market-netværk på såvel det danske som det internationale ejendomsmarked.

»Vi bringer den enkelte ejendom i spil for relevante private og institutionelle markedsaktører. Vores netværk giver os en særlig indsigt i den enkelte investors strategier og investeringskriterier, så vi kan rådgive vores kunde, tilrettelægge og forestå den samlede transaktionsproces,« siger Erik Andresen.

Nordicals Capital Markets hviler på et fundament af unikt markedskendskab i alle regioner. De enkelte afdelinger og Nordicals’ ejendomsspecialister indgår i en dynamik med Nordicals Capital Markets.

»Vores Capital Markets-afdeling består af højtspecialiserede analytikere og erfarne forhandlere, som sikrer optimal rådgivning og styrke ved hver enkelt ejendomstransaktion,« siger Erik Andresen.

 

Erik Andresen

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler

eas@nordicals.dk
+4528157495

Til top