Største privatejede boligudlejningsejendom i Aarhus solgt

Største privatejede boligudlejningsejendom i Aarhus solgt

Sag | 02.11.2023

Nordicals Aarhus har netop formidlet salget af den privatejede boligudlejningsejendom, Solgården, til et trecifret millionbeløb. Køber er et aarhusiansk ejendomsselskab udviklet af Vidar Ejendomme.

Nordicals har netop afsluttet salget af ejendommen Solgården, der ligger på Regenburgsgade 13-21 og Silkeborgvej 70-84. Ejendommen består af 13 sammenhængende opgange med i alt 126 boliglejemål i det indre Aarhus. Ejendommen er en klassisk rødstensejendom bygget i 1930’erne.

Erhvervsmægler hos Nordicals Aarhus Peter Løndal, der har formidlet handlen, fortæller om bred interesse for ejendommen:

”Det har selvfølgelig været en enormt spændende ejendom at arbejde med af flere grunde. Så vidt jeg ved, er det den største privatejede boligudlejningsejendom målt på antal enheder i Jylland. Derudover er en smuk rødstensejendom uden tomgang i Aarhus midtby jo et aktiv, der vækker interesse hos mange investorer,” fortæller Peter Løndal.

Ejendommen har været i familiens eje i mange år. Køber er et aarhusiansk ejendomsselskab udviklet af Vidar Ejendomme ved Lars Horst Petersen, og ejendommen er handlet til et trecifret millionbeløb.

Sælger og køber nærmer sig hinanden
Handlen understøtter ifølge Nordicals en tendens mod, at køber og sælger er kommet tættere på hinanden mod slutningen af året.

”På trods af den højere rente er der stadig god efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i Aarhus, og vi ser også en række handler blive lukket i segmentet i årets sidste måneder. Det kræver på nuværende tidspunkt en ekstra indsats at få enderne til at mødes, men vi fornemmer, at køber og sælger er kommet tættere på hinanden her mod slutningen af året,” fortæller Peter Løndal.

Sælger er udover Nordicals blevet rådgivet af advokat Mads Trøstrup fra Hejm Vilsgaard Advokater, mens køber er blevet rådgivet af advokaterne John Bjerre Andersen, Per Soon Larsen og Katrine Bjørndal Kjøller hos DLA Piper.

Den endelige overdragelse af ejendommen sker per 1. januar 2024 efter afslutning af tilbudspligten.

Læs også ”Aarhus er blevet en attraktiv investeringsby på niveau med København”

Kontakt

Peter Løndal

Erhvervsmægler, MDE

Aarhus

Til top