Jægersborggade 21, kl. + 23, kl. tv.
2200 København N

Sagsnr. PA-23037

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

143 m²

349 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.000.000 kr.

27.972 kr.

118.273 kr.

827 kr.

2 Erhvervsandele til salg på Indre Nørrebro

* 2 erhvervsandele
* Samlet erhvervsareal på 178 m²
* Attraktiv beliggenhed på Jægersborggade
* Sæt dit eget præg

Erhvervsandele
Erhvervsandelene er beliggende på Jægersborggade på Indre Nørrebro. Andelene står på nuværende tidspunkt i rå stand, hvilket giver mulighed for at indrette og istandsætte efter købers eget behov. Med det flotte indgangsparti vil andelene kunne indrettes med et stort kundeområde på et af Nørrebros mest attraktive områder. Yderligere giver de store vinduspartier et godt lysindfald, og man har derfor ikke fornemmelsen af at man befinder sig i kælderen. Hertil bidrager vinduerne ligeledes til muligheden for god eksponering ud mod Jægersborggade. Bagtil er der gode opbevaringsmuligheder, samt mulighed for kontor. Erhvervsandelene har flere udtræk til et toilet, men der er på nuværende tidspunkt ikke etableret et funktionelt toilet.
Andelene har derudover fået etableret nye radiatorer.
Der er gennemført omfangsrig fugtsikring i ejendommen og i andelene. Der er flere indgange, og arealerne Jægersborggade 21, kl. og 23, kl. tv. er sammenlagt ti 143 m², mens 23. kl. th. er et separat lokale med separat indgang. Opdelingen kan evt. ændres.

Beliggenhed
Erhvervsandelene er beliggende attraktivt på Nørrebro på en sidegade til Jagtvej. I området finder man blandet andet Assistens Kirkegård og Nørrebro Parken. Området repræsenterer mange forskellige typer erhverv, og er de seneste år blevet meget populært blandt især den yngre befolkning. Yderligere er det nemt at komme til og fra med både cykel, bil og offentlig transport. Mulighederne for offentlig transport sker i form af metrostationerne Nørrebros Runddel, Nuuks Plads eller med bus fra Jagtvej.

Ejendommen/andelsforeningen
Erhvervsandelene er beliggende i en veldrevet andelsboligforening med nyere fjernvarmeanlæg. Ejendommen er pæn og præsentabel for både bolig- samt erhvervsenhederne.

Anvendelse
Erhvervsandelene kan anvendes til butik / detail / evt. café og lign.

Læs mere

Vil du vide mere?

Phillip Adler

pha@nordicals.dk

+45 2544 2020

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top