Gammel Kongevej 168, st.
1850 Frederiksberg C

Sagsnr. PA-24033

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

405 m²

1.420 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

765.750 kr.

1.891 kr.

382.875 kr.

Flot hjørnelejemål på velbesøgt del af Gammel Kongevej

Lejemålet er veleksponeret i en flot og velholdt hjørneejendom på en af de bedst besøgte dele af Gammel Kongevej. Gammel Kongevej er en kendt handelsgade med mange lokale og eksklusive brands inden for bl.a. tøj, smykker, sko, interiør og blomster. Derudover er der et godt udvalg af kendte restauranter og take away-koncepter, som også bidrager til en god kundestrøm i hele gaden.

Hjørnebutikken har en synlig og markant facade med i alt syv flotte butiksvinduer ud mod Gammel Kongevej og Rathsacksvej. Denne strækning af gaden huser Café Maude's, Deligreco, SENG, Creative Space, OliOli, Original Coffee og BUKA.

Lejemålet fremstår yderst velholdt med nyere gulve og lofter, regulært salgsareal i ét plan, god loftshøjde og et fantastisk lysindfald, der muliggør en optimal indretning af butikken til flere forskellige anvendelser. Til butikken medfølger ventilationsanlæg og indendørsbelysning. Bagerst i lejemålet er der to disponible rum, tekøkken, toilet, mindre lagerrum samt nedgang til lejemålets kælder, som er særdeles brugbar til lager grundet den gode loftshøjde.

Lejemålet har senest været udlejet til Guldsmed Dirks, og kan med fordel anvendes til butik, klinik eller café med koldt køkken.

Læs mere

Vil du vide mere?

Sophie Celine Strandberg

scs@nordicals.dk

+45 2337 0245

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top