Frederikssundsvej 235
2700 Brønshøj

Sagsnr. SM-23007

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

55 m²

16.027 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

575.000 kr.

10.455 kr.

49.224 kr.

895 kr.

Attraktiv hjørnebeliggenhed midt på Frederikssundsvej

* Attraktiv erhvervsandel med hjørnebeliggenhed
* 55 m² butiksareal med mulighed for udeudstilling
* Anvendelse: butik/detail

Erhvervsandel
Denne højloftet og charmerende erhvervsandel har en optimalt udnyttelse af kvadratmeter, hvor kunderne allerede uden for butikken mødes med en indbydende og stor udstilling af butikkens varer. Når kunden efterfølgende bevæger sig indenfor, trædes der ind i et mindre kunde butiksområde, med god plads til yderligere udstilling samt en fin og tilgængelig betalingsdisk. Der er store glasfacader ud mod Frederikssundsvej, som bidrager med et dejligt lysindfald ind i butikken, der både er til gavn for kunder og samtidig skaber et lyst arbejdsmiljø for personalet. Herudover giver den store glasfacade gode muligheder for eksponering af forretningens udvalg hvortil hjørnebeliggenheden yderligere øger butikkens synlighed udefra. Bag disken er der et rummeligt arbejdsareal til brug for butikkens personale, hvor der både er mulighed for brug af arbejdsborde samt vask. Bagerst i butikken er der adgang til et mindre personaleområde samt personaletoilet. Erhvervsandelen fremstår generelt meget præsentabel og er renoveret for ca. 3 år tilbage.

Beliggenhed
God og synlig beliggenhed ud mod den trafikerede Frederikssundsvej i Brønshøj, hvor der dagligt er mange forbipasserende. Butikkens hjørnebeliggenhed er placeret lige uden for en vejkryds/fodgængerovergang, hvilket øger de forbipasserendes opmærksomhed, når der ventes på, at man kan bevæge sig videre i trafikken. Området byder på et stort udbud af indkøbsmuligheder, takeaway steder samt specialbutikker, og herudover er infrastrukturen super god på en af hovedstadens største indfaldsveje, buslinjer og s-tog.

Ejendommen/andelsforeningen:
Erhversandelen er beliggende i en veldrevet andelsboligforening. Ejendommen er pæn og præsentabel for både bolig- samt erhvervsenhederne.

Anvendelse
Erhvervsandelen kan anvendes til almindelig detail/butik, hvor nuværende anvendelse er blomsterforretning.

Læs mere

Vil du vide mere?

Samantha Maria Molz

smm@nordicals.dk

+45 2213 2020

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top