Stockholmsgade 61, kl.
2100 København Ø

Sagsnr. TH-23002

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

188 m²

1.003 m²

A2010

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.000.000 kr.

21.277 kr.

30.839 kr.

164 kr.

Stor erhvervs ejerlejlighed - med masser af muligheder

Ejendommen
Liberalt erhverv, klinik, showroom, café eller lignende.
Denne erhvervsejerlejlighed passer perfekt til dig, som har et ønske om at åbne liberalt erhverv, showroom, klinik eller din egen café med koldtmads koncept. Lejligheden er indrettet med et stort kunde-/serveringsområde, hvor der er plads til ca. 40-60 siddende gæster. Hertil har lejligheden 2 adgangspartier, hvor det ene har adgang direkte fra Dag Hammarskjölds Allé, og Stockholmsgade. Lejligheden har ligeledes to toiletter. Lejligheden har et funktionelt køkken, hvor der er plads til industrikøleskabe og -opvaskemaskine. Lokalerne kan nemt indrettes, og er i rigtig god stand.

Beliggenhed
Ejendommen er centralt beliggende på det prestigefyldte Østerbro, hvilket gør den let tilgængelig fra hele byen. Det er et området præget af elegante bygninger, der giver en følelse af eksklusivitet. Lejligheden er inden for kort gåafstand til Østerport Station, hvilket giver nem adgang til S-tog, Metro, busser og regionaltog. Dette gør det bekvemt for medarbejdere og kunder at komme til ejendommen.

Området byder på anerkendte restauranter, caféer, butikker og supermarkeder. Ligeledes har man blandt andet Østerbrogade og Dag Hammarskjölds Allé inden for kort afstand, som tiltrækker kunder i området.

Der er flere parker og grønne omåder i nærheden herunder Øster Fælled, Kastellet og Fælledparken, hvor man kan nyde en pause i den grønne natur.

Muligheder
Der er mulighed for at opdele det store lokale i flere mindre rum, såfremt man ønsker en anvendelse til behandlere så som tandlæge, kiropraktor, frisør mm.

Udeservering kan også være en mulighed med accept og godkendelse fra kommunen og foreningen.

Læs mere

Vil du vide mere?

Torben Hald

tha@nordicals.dk

+45 4059 1406

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top