Englandsvej 388
2770 Kastrup

Sagsnr. TH-24090

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.695 m²

3.909 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

3.095.003 kr.

1.148 kr.

1.547.502 kr.

Flot og moderne domicilejendom på 2.695 m² som dagligt ses af 15.000 forbipasserende

Ejendommen har tidligere været anvendt til bilforhandler og er bl.a. indrettet med stort, lyst og indbydende showroom med store vinduespartier mod Englandsvej, salgsafdeling med 3 kontorer i åben forbindelse med showroom samt et større kundeområde. Hertil kommer to yderligere kontorer, som har været anvendt til indskrivning og administration.

Derudover er der adgang til et showroom på ca. 350 m², et stort værksted med fem lifte, et indskudt dæk med god lagerplads og trappe til kælder. Der er også to værksteder med lifte, vaskehal med miljøbrønd som gør at vandforbruget er lavt. Lagermulighed, som med fordel kan anvendes til yderligere kontorer efter behov. Ejendommen har en fantastisk loftshøjde på lige knap 6 meter, og har fire porte.

Til ejendommen er der også en mindre kontorbygning i to plan med ca 160 m² på hver etage. Kælderen er indrettet med køkken, stor frokoststue, omklædningsfaciliteter og toiletter.

Adgang til ejendommen kan ske via indrettet svingbane direkte fra Englandsvej. Ejendommen har gode parkeringsforhold foran indgangen for både kunder og ansatte.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og i god stand.

Gode anvendelsesmuligheder for virksomheder der sælger køkkener og garderobeskabe, og har behov for showroom. Ligeledes ideelt for møbelforretninger, cykelforretninger, motorcykel samt byggemarkedet som kræver mere plads.


Ifølge Lokalplan 74A kan området anvendes til værksted, lager, kontor og handelsvirksomhed.

Området er kendt som "Biløen Amager" grundet de mange bilforhandlere, der altid har haft et købestærkt publikum. En undersøgelse fra Sweco i 2022 viser, at der dagligt er ca. 15.000 trafikanter på Englandsvej, hvilket bidrager til en fantastisk eksponering af ejendommen. Tårnby Kommune er i gang med at udvide det velbesøgte erhvervsområde i Kirstinehøj, og det vil øge den daglige trafik med yderligere 4-6.000 besøgende.

Området huser bl.a. Terminalen, Jan Nygaard, Via Biler Toyota, Nissan, Hyundai, Volkswagen samt en lang række autoværksteder og byggemarkeder som bl.a. Silvan, Harald Nyborg, Jysk, Jem & Fix, Skousen, My Home, Ilva, Garant og Seng.

Placeringen er særdeles attraktiv med gode tilkørselsforhold til E20, som forbinder området med resten af Danmark. Københavns Lufthavn er placeret få kilometer fra ejendommen, ligesom der er metro og togforbindelser tæt på, som gør det nemt for både kunder og medarbejdere at komme til og fra området.

Læs mere

Vil du vide mere?

Torben Hald

tha@nordicals.dk

+45 4059 1406

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top