Coop indgår partnerskab med erhvervsmæglerkæden Nordicals

Danmarks største dagligvarekæde med godt 1.200 butikker har valgt Danmarks største kæde af erhvervsmæglere som en af de strategiske samarbejdspartnere til leje, køb og salg af ejendomme. 

Coop indgår partnerskab med erhvervsmæglerkæden Nordicals

Af Jan B. Jensen

D. 27.05.19

Coop Danmark A/S har valgt erhvervsmæglerkæden Nordicals som en af de strategiske partnere til udlejning, køb og salg af dagligvarekædens erhvervsejendomme.

Som Danmarks største kæde af dagligvarebutikker med mere end 1.200 butikker landet over har Coop Danmarks A/S løbende udskiftning af lejemål, køb af nye ejendomme eller salg fra den eksisterende ejendomsportefølje. Det er nogle af de opgaver, der fremover skal løses af Nordicals.

I lighed med Coop har Nordicals som Danmarks største erhvervsmæglerkæde den bredeste repræsentation med 23 forretninger rundt om i landet.

”For os er det vigtigt at have stærke strategiske partnere med indgående kendskab til markedet såvel overordnet som lokalt og kan se udviklingsmulighederne alle de steder, hvor vi selv er stærkt repræsenteret med butikker. Med samarbejdsaftalen er alle vilkår lagt i faste rammer, og det optimerer mange processer, så vi hurtigere og mere effektivt kan agere i markedet, når vi indgår en aftale med Nordicals,” siger ejendomschef Flemming Møller Hansen fra Coop Ejendomme.

Størst med flest butikker
Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Coop.dk samt datterselskaberne Irma A/S og Fakta A/S – til sammen ca. 1.200 butikker landet over, hvilket gør Coop til den dagligvarekæde med flest butikker.

Koncernen ejer og driver selv ca. 300 af de ejendomme, som huser butikker, samt et halvt hundrede boligudlejningsejendomme. Dertil kommer ca. 600 lejemål, mens et mindre antal brugsforeninger selv ejer deres lokaler. Samlet har Coop-koncernen en ejendomsportefølje til en værdi af ca. fire milliarder kroner.

Stærk markedsindsigt afgørende 
”Vi har arbejdet med koncernen i en årrække, men nu har vi fået struktureret samarbejdet endnu bedre og lagt alt i faste rammer. At vi er den største kæde og samtidig har en utrolig stærk lokal repræsentation er årsagen til, at vi er blevet valgt som en af deres partnere. Vi har netværket på tværs og kan dermed sparre endnu bedre om mulighederne i et marked i konstant bevægelse,” siger partner og erhvervsmægler Steen Royberg fra Nordicals Aalborg.

 

Steen Royberg, erhvervsmægler og partner i Nordicals Aalborg: "At vi er den største kæde og samtidig har en utrolig stærk lokal repræsentation er årsagen til, at vi er blevet valgt som en af deres partnere". 

 

Til top