Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Af Line Grønvall

D. 14.02.19

Når MIPIM i år løber af stablen, vil der være rig mulighed for at møde Nordicals, der igen i år bliver stærkt repræsenteret. 

Ønsker du at netværke samt udveksle ideer med os, kan du nedenfor se et overblik over, hvem der deltager fra Nordicals. Vi tænker større og glæder os til at dele vores viden. 

Deltagere fra Nordicals: 

Erik Andresen

Jacob Lund

Anders Bengtsson

Mikkel Andersen

Charlotte Sthaalros

David Hauge

Jan Dahl

Casper Abild

Bent S. Jensen

Mads L. Henriksen

Morten Rasmussen

Kenneth Hansen

Peter Bauer Mols

Jon Stefansen

René Damkjær

Hans Peter Poulsen

Om MIPIM
MIPIM er en messe, hvor nogle af de mest indflydelsesrige fagfolk fra den internationale bygge- og ejendomsbranche mødes for at netværke samt udveksle ideer og viden. MIPIM fordeler sig over fire dage og finder sted i Cannes. 

Seneste artikler

Nordicals skabte nye kontakter og lukkede handler ved MIPIM

Nye kontakter, konkrete projekter at arbejde videre med og bred viden om markedstendenser var noget af det, som Nordicals fik med hjem fra årets MIPIM-messe.

Højkonjunktur på erhvervsejendomsmarkedet

Det går stadig forrygende på markedet for erhvervs- og investeringsejendomme. Den samlede handel i 2018 udgjorde på landsplan 76,7 milliarder kroner, hvilket kun er overgået af rekordåret 2017. Det viser den seneste markedsrapport fra Nordicals.

Nordicals opruster med overtagelse af nordsjællandsk erhvervsmægler

Erhvervsmæglerkæden Nordicals fortsætter sin ambition om at være den foretrukne erhvervsejendomsrådgiver i Danmark med tilføjelse af ny forretning.

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Til top