Nordicals formidler lynsalg af to investeringsejendomme i Esbjerg

   

Nordicals formidler lynsalg af to investeringsejendomme i Esbjerg

Sag | 08.03.2024

Investor køber to centralbeliggende ejendomme med kombineret bolig og erhverv. Den samlede transaktionssum beløber sig til over 50 millioner kroner og vidner om fortsat fremgang i ejendomsinvesteringsmarkedet, fremhæver partner hos Nordicals Esbjerg.

Nordicals Esbjerg har netop formidlet salget af to eftertragtede investeringsejendomme i Esbjerg. Begge centralbeliggende ejendomme indeholder bolig og erhverv.

Den største er en nyopført ejendom fra 2022 på Kongensgade 5 med et samlet etageareal på 1.842 kvadratmeter fordelt på 28 boliglejemål og 2 erhvervslejemål i stueetagen.

Den anden ejendom – på Cort Adelers Gade 24 – har et samlet etageareal på 1.685 kvadratmeter fordelt på 16 boliglejemål og 1 erhvervslejemål i stueetagen. Ejendommen, som er fuldt udlejet, er for nylig blevet gennemgribende renoveret med blandt andet nyt tag, nye vinduer og ordnede fuger.

Lynsalg tæt på udbudspris
De to attraktive udlejningsejendomme blev solgt på blot tre uger til et beløb tæt på den samlede udbudspris på 57 millioner kroner.

”De hurtige handler vidner om, at det esbjergensiske ejendomsinvesteringsmarked fortsat bevæger sig i en positiv retning,” siger René Lennart Madsen, partner og erhvervsmægler i Nordicals Esbjerg.

Bag opkøbene af Kongensgade 5 og Cort Adelers Gade 24 står lokal investor med fokus på byejendomme i Esbjerg og Ribe.

”Sammen med den nye ejer har vi fået en spændende opgave med at bistå udviklingen af erhvervsdelen i Kongensgade 5, som har en særdeles velbeliggende placering nær og med retning mod Broen, der er Vestjyllands største shoppingcenter,” fremhæver René Lennart Madsen.

Nordicals Esbjerg arbejder for tiden på at lukke flere markante ejendomshandler, som forventes at kunne offentliggøres i løbet af april.

Til top