Nordicals København opruster udlejningsafdeling med ny chef

Nordicals København indleder det nye år med ansættelsen af Lisette Østergreen Nielsen, der som Leasing Manager bliver chef for erhvervsmæglerens udlejningsafdeling i Hovedstaden. Hun får selskab af Ida Marie Pontoppidan, der også bliver en del af Nordicals’ udlejningsoprustning.

Nordicals København opruster udlejningsafdeling med ny chef

Af Nordicals

D. 04.01.24

04.01.2024

Nordicals København indleder det nye år med en oprustning af erhvervsmæglerens udlejningsafdeling. Det indebærer ansættelsen af Lisette Østergreen Nielsen, der som Leasing Manager bliver chef for erhvervsmæglerens udlejningsafdeling i Hovedstaden. Hun får dermed til opgave at udvikle erhvervsmæglerens udlejningsben i København og styrke udlejningsprocessen for forretningens kunder.

”Jeg glæder mig til at videreudvikle Nordicals’ position på det københavnske erhvervsudlejningsmarked. Jeg har i efterhånden en god årrække beskæftiget mig med området, og glæder mig til at bringe mine erfaringer og det netværk, jeg har opbygget, i spil til fordel for vores kunder,” fortæller Lisette Østergreen Nielsen.

Lisette Østergreen Nielsen har mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen og kommer fra en stilling hos DEAS som udlejningschef. Før det var hun Senior Associate hos Cushman & Wakefield RED og har desuden også arbejdet hos flere af de førende danske ejendomsadvokater.

Den nyansatte udlejningschef får selskab af Ida Marie Pontoppidan, der de seneste år har været Leasing Manager Assistent hos DEAS og forinden var ansat hos Jeudan. Hun skal som Contract Manager hos Nordicals København understøtte Lisette Østergreen Nielsen og bidrage til at styrke Nordicals’ position på det københavnske udlejningsmarked.

Nordicals København skruer op for ambitionerne i 2024
Nyansættelserne er en del af en oprustning i Nordicals København, der i løbet af første halvår 2024 kommer til at tælle flere nyansættelser.

”I 2024 skruer vi op for ambitionerne i København med det mål for øje at kunne yde en endnu stærkere rådgivning i et stadigt mere komplekst ejendomsmarked. Det indebærer blandt andet, at vi gearer op i vores udlejningsafdeling, hvor vi i Lisette og Ida Marie har fået et stærkt mix af erfaring og talent. Jeg glæder mig til at bringe deres kompetencer i spil i organisationen og op mod vores kunder,” fortæller Erik Andresen.

Lisette Østergreen Nielsen

Udlejningschef

København

Ida Marie Pontoppidan

Contract Manager

København

Til top