Nordicals formidler to industriejendomme i Esbjerg

   

Nordicals formidler to industriejendomme i Esbjerg

Sag | 26.04.2024

For anden gang i løbet af ganske kort tid har Nordicals Esbjerg på blot tre uger formidlet salg af to attraktive investeringsejendomme. Således har både en kombineret lager- og kontorejendom samt en produktionsejendom netop skiftet hænder – den samlede transaktionssum ramte udbudsprisen på knap 30 millioner kroner.

Nordicals Esbjerg har endnu engang formidlet lynsalget af to investeringsejendomme. Denne gang drejer det sig om to industriejendomme i Esbjerg.

Den største er en kombineret lager- og kontorejendom på Sallingsundvej 10 i Esbjerg N med et samlet etageareal på 3.532 kvadratmeter, hvoraf lagerdelen udgør størstedelen. Ejendommen er fuldt udlejet til tre lejere.

Den anden ejendom – på Spangsbjerg Møllevej 95-97 i Esbjerg Ø – er en produktionsejendom med et etageareal på 6.159 kvadratmeter. Ejendommen er udlejet til et firma, som har været på adressen i mange år.

Lynsalg rammer udbudspris på 29,5 millioner kroner
De to eftertragtede industriejendomme – solgt som investeringsejendomme – er blevet handlet på blot tre uger til et beløb flugtende med den samlede udbudspris på 29,5 millioner kroner.

”Også disse to industriejendomme vidner om, at det esbjergensiske ejendomsinvesteringsmarked fortsat bevæger sig i en positiv retning,” siger René Lennart Madsen, partner og erhvervsmægler i Nordicals Esbjerg.

Bag opkøbene af de to ejendomme beliggende i hvert sit industrikvarter i henholdsvis Esbjerg N/Kjersing og i Esbjerg Ø står to lokale investorer, der begge er medindehavere af den rådgivende ingeniørvirksomhed INGENIØR’NE med hovedkontor i Esbjerg. 

”Hos Nordicals Esbjerg gør vi ekstra meget ud af at rådgive vores kunder om genudlejningsrisiko. Og i dette tilfælde – hvor alle fire lejemål i de to industriejendomme allerede er udlejet – ligger genudlejningsrisikoen absolut i den lave ende, da ejendommene ligger i velbeliggende, solide industrikvarterer,” forklarer René Lennart Madsen.

Lynsalg efter Lynsalg
Det nye salg af to industriejendomme sker i kølvandet på, at Nordicals Esbjerg for få uger siden formidlede salg af to i Esbjerg centralbeliggende ejendomme med kombineret bolig og erhverv. I den handel beløb den samlede transaktionssum sig til godt 50 millioner kroner. Også her var der tale om to investeringsejendomme.

Læs mere i Nordicals formidler lynsalg af to investeringsejendomme i Esbjerg

Til top