Nordicals Sjælland formidler salget af 123 lejligheder i Slagelse

123 ejerlejligheder i Hellig Anders Park i Slagelse har for kort tid siden skiftet ejer. Nordicals Sjælland var mægler på sagen og oplevede stor interesse for ejendommen.

Nordicals Sjælland formidler salget af 123 lejligheder i Slagelse

Af Nordicals

D. 03.11.20

Da TDC Pensionkasse skulle sælge deres 123 beboelseslejligheder i Hellig Anders Park i Slagelse valgte de Nordicals Sjælland som mægler. Lejlighederne , der er fordelt på seks bygningsenheder, som hver består af to sammenbyggede punkthuse, blev udbudt til 185. mio. kr.

Partner og indehaver af Nordicals Sjælland, Henrik Nikolajsen, beretter, at der har været stor interesse for ejendommen:

”Med reference til den store interesse der har været omkring ejendommen, kunne vi have solgt ejendommen op til flere gange. Tilbuddene har været seriøse, og vi kan kun håbe på, at vi kan få lejlighed til at tilbyde andre gode og tilsvarende ejendomme til disse investorer".

Henrik Nikolajsen tilføjer, at han oplever en øget interesse for provinsbyerne fra investorerne.

"Flere af de interesserede emner vi har drøftet sagen med, har indtil for få år siden primært investeret i de fire største byer i Danmark. Men de ser nu med stor interesse på andre geografier i landet og dermed også Region Sjælland, som vi primært beskæftiger os med,” udtaler Henrik Nikolajsen.

Hvad angår køber kan Henrik Nikolajsen fortælle, at der er tale om et ejendomsselskab, hjemmehørende i Hovedstadsregionen, med en særdeles seriøs og professionel tilgang til ejendomsmarkedet.

Til top